ot i anka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Kochani! moglibyście mi w tym tygodniu odesłać kwestionariusze?? Bardzo proszę. a kto jeszcze nie wypełnił, to ja z chęcią podeślę;))) Wszystkim którzy wypełnili bardzo dziekuję;) ps. ale jeszcze was tu wykorzystam;)))) pozdrawiam annka
Pancolek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Aniu, miałem do Ciebie pisać na priva. Do kiedy ostatni dzwonek? Ps: muszę podawać swój adres? Nie wystarczy napisać, żem Łodziak? ;)
ot i anka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Wiem Krzywasiu:* :) Pancolku- no najlepiej jak najszybciej:) jak podam termin to wszyscy oddadzą po terminie:D wystarczy miasto:)
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 jaki kwestionariusz? MN
Beenie M Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz tutaj link, Nagietkowy Gapiszonie :))) www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=73585#dol
ot i anka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Beenie- a ty wypełniałaś?:)
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prześlij do gapisozna - [email protected] MN
Beenie M Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 nie wypełniałam, ale nic nie stoi na przeszkodzie, ślij Waści ;) [email protected]
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 dzięki - pozwól, że jutro wypełnię i oczywiście wyślę MN
ot i anka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Oto lista osób od których dostałam już odpowiedzi: 1. Bartosz Cybula 2. Don Kebabbo 3. Gaspar van der sar 4. JegoAlterEgo 5. Jerzy Rybak 6. Mr.Suicide 7. myślątko 8. Patryk Nikodem 9. Spiro 10. M.Krzywak jeśli ktoś wysłał, a nie ma go na liście, znaczy że nie doszło:( ps. Mess- poszło;)
myślątko Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 czy ewentualnie możliwy byłby późniejszy wgląd we wzmiankowaną pracę licencjacką? czy można by ją było opublikować na forum ?
ot i anka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 myślę, ze tak ,ale nie wiem jak to wyjdzie :)
Olesia Apropos Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 kochana, możesz poczekać jeszcze trochę? obecnie jestem w stanie niemyślącym
Mr._Żubr Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie wytłumaczenie, ale ja podobnie. Jednak powinienem wyrobić się do końca tygodnia.
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 poszło i u mnie - nie wiem czy dostałaś przepraszam za zwłoke MN
IN Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 nie poszło, bo nie dostałam ankieta
Rekomendowane odpowiedzi