Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Maruś, fajnie, że tobie też przypadło do gustu:) Miłego dnia!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma się z czego śmiać, bo to poważne rzeczy som ;) Dzięki za odwiedziny i mimo wszystko chyba nie prześmiewczy koment;)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam okazję to powiedzieć pod swoim tekstem, to powiem: wydaje mi się Mr.Suicide, że jesteś aktualnie jedyn uczestnikiem tego forum, który tak obszernie komentuje i interpretuje wklejane tu utwory. Jestem pełen podziwu, bo to trudna rzecz, mnie nie starcza cierpliwości. Poza tym dajesz w ten sposób wyraźny dowód swojej pasji do poezji, to jest niesamowite. Dzięki i za ten wpis tutaj:) Co do odchodzenia od poprzedniego konceptu, patosu itd. - poczekaj jeszcze parę tygodni, myślę, że mogę cię niestety solidnie rozczarować... Pozdrawiam serdecznie!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo, jesteś dobrym duchem - taka nieuchwytna... ;) Pojawiasz się zawsze na krótko i komentujesz tylko kilka tekstów. Tym bardziej się cieszę, że do mnie wpadłaś, dzięki. Pozdrawiam! PS Czy coś tu jeszcze kiedyś wkleisz od siebie?
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W pewnym sensie masz w nim 50% udziałów:) Rety, Ewka, kopę lat! (no, miesięcy) Gęba mi się sama szczerzy w uśmiechu :D
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cenne:) Strzałka dzie, niebawem zajrzę do sąsiadki:)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Kasiu, fajnie, że się podoba - dzięki też za ten nowy dla mnie rys (że jest smutna). Do rychłego! :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rety Michał, co tu do podziwiania? Za odwiedziny i akceptację - dzięki wielkie:) Hej!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdra. piękna, jak tylko umiem :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Babo! kurde, wiem, że już to słyszałaś po wielokroć, ale ten nick wymiata :D Hej!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już się rozpłynąłem od tych pozytywów... ;) Miło, dzięki.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fakt, ty nic nie musisz mówić, wystarczy, że jesteś:) Dzięx Beenie!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mowa jest srebrem, a milczenie owiec, jak głosi sygnaturka jednego z uczestników tego forum:) Dziękuję za wizytę Tereso:)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zagramy w statki?;) Dzięki Marlettko, pozdrówka!
Pancolek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgrabne, jednakże ja czekam na wiersz dłuższy, o jakiejś wyprawie ;) Pancuś
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje życzenie będzie dla mnie rozkazem:) Hej!
Piast Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak myślę nad tym, że zwykle, gdy ktoś mówi - tak! wszystko przeze mnie, to dodaje np. wybita szyba, obrażona sąsiadka, zapłacony mandat...itp. A tu jest odwrotnie - przeze mnie: okno. za nim spokojne niebo, chciałoby się dodać - piękny dzień, wspaniały widok, cisza...itp. Dlatego, że z pokorą przyjmuję urazy, plotki, obmowę, fałszywe oskarżenia, winy niezawinione i rzeczy, których nie zrobiłem? Czyżby chrześcijańskie podejście do życia? zło dobrem zwycieżaj? prawda sama sie obroni? czyń pokój, nie wojnę?... Jeśli o to chodzi, to gratuluję takiego spojrzenia - takie ewangeliczne podejście do życia wiecej przynosi pożytku, a raczej tylko pożytek, niż emocjonalne reagowanie na przeciwności i obłudne oskarżenia ludzkie. I wcale bym się nie zdziwił, że inspiracją wiersza była rzeczywistość, jaką poeta zastał po powrocie z dłuższego pobytu poza granicami, chociaż tam nie jest lepiej, to u nas w mediach bezkarne rzucanie oszczerstw i kalumni przez, zdawałoby się ludzi swiatłych, na poziomie, sięga zenitu. A wszystko - by poprawnosci stało się zadość. p.s. A może to wszystko nie tak wymyśliłem... Może... Ale ja chcę wierzyć, że miałem dobry kierunek analizy tej miniatury poetyckiej... Pozdrawiam, Bartoszu, Piast
Judyt Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Pewnie nie spotkam Autora jakoś tam tutaj powracam do tekstów teraz i myślę że są naprawdę dobre Wojciechu dobrego:)ciepłoniaście
Rekomendowane odpowiedzi