Grzegorz Zielono Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Myślę o kulce w mojej skroni, Pejzażu myśli i uczuć na ścianie. Przemierzam oceany łez poronionych Przez chwile wyimaginowanych uczuć. Od drzewa do krzaka, od myśli do słowa Przemierza moich życia blask Od cierpienia do bólu, ode mnie do Ciebie Ścieżki martwego świstu jak echo w tatrach. Czuję w potylicy rozrywający ból Kula zboczyła ze swej trasy... Ciepło przemierza mój stan Ból koi cierpienie życia?! Daj mi skonać w cieple Twoich słów Daj mi umrzeć, gdy wyjdziesz ze mnie już...
adolf Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Właśnie w takim stylu lubię wiersze ;p pozdr.
Judyt Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 płeńta jest fajna, bo dość szeroką Autor przedstawił a wcześniej to "Od drzewa do krzaka, od myśli do słowa Od cierpienia do bólu, ode mnie do Ciebie" to troche takie zakrojone, nie wychodzące ( tak się zdaje) pozdra. ciepła
amanita Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Podoba mi się... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...coś jak złoty strzał, dla uzależnionego od miłości. Pozostaje tylko kwestia czy miłość jest tak namacalna? Zresztą - to już temat rzeka... Pozdrawiam :)
Beenie M Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Wiadomo o czym mowa, ale zupełny galimatias Ci powstał, taki jak myśli peela. pejzaż myśli i uczuć na ścianie - hmm poronione łzy(?), to poroniony pomysł wyimaginowane uczucia - a może to tylko fantazja, i po co się zadręczać?Przemierza moich życia blask(?) - bzdurka jakaś .... wymieniać by jeszcze wiele, ale lepiej napisz wiersz od nowa pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi