W_ita_M. Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Pewna pani z miasta Piła wciąż się z mężem rozwodziła: co każdą rocznicę i przez całe życie, do dziś zdania nie zmieniła.
gżegżółka Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Pani na wszystko kręciła nosem Łzy wylewała nad własnym losem Rozwodziła ustawicznie Zawodziła histerycznie Że jej życie jest takim patosem!
Greeley Skądinąd Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Lecz kiedy bawiła w Piasecznie "Kostusia" skinęła jej grzecznie i już bez patosu bez żalów do losu rozwiodła się z nim ostatecznie.
gżegżółka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Więc cóż miała robić kostucha? Szepnęła jej pani do ucha Śmierć głową kiwnęła Znów kosą ciachnęła I mąż pani wyzionął ducha
Greeley Skądinąd Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Choć trawą zarosły mogiłki i parkę zapomniał ten świat, dziś pozwy zanosi im chyłkiem w niebieskie instancje pan wiatr.
gżegżółka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Chociaż na grobie zwiądł niejeden kwiat Wiatr gna niestrudzenie pozwy przez świat Zapytam kiedyś stojąc u Tatr Czy wiatr to aby nie jest ten Wiatr Co był ministrem oświaty sprzed lat?
gżegżółka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Gdyby pani miała sumienie czyste Nie trzeba by czekać na egzorcystę Który bez zbędnych przymiar Przegna ją w inny wymiar I sprawiedliwość nastanie zaiste!
gżegżółka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 "Kostuchy" od dawna widuję Gdy czasopisma kartkuję Ale tylko te kolorowe Natomiast u Pilipiuka Przez Kubę-samouka Kostuchy nie raz tracą głowę
W_ita_M. Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Pewna pani z miasta piła właśnie z Piły pochodziła, co nad rzeką leży Piła, a ja, cóż ja... ja nie piła.
gżegżółka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Tak zgrabnie skojarzyłem sobie niedzielnego rana "piła tango" to przebój Strachów na Lachy z Poznania
gżegżółka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A ja z wolnej stopy choć właściwie ręki Napiszę króciutko żem z Ostrołęki
W_ita_M. Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A ta pani z limeryku narobiła w Pile krzyku i Pilanie bardzo mili nadal będą rozwodzili.
gżegżółka Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Na szczęście od wrzasku piła zardzewiała I skończyła się pani udręka cała
Greeley Skądinąd Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Pacnęła Piotrka-piłkarza po pupie palcem, podusią. "Piotrusiu" - prędko powtarza - "pragnę pozostać pimpusią!"
gżegżółka Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ta pani z miasta Piła To niezła była "piła" Lecz dziś spotkało ją przykre zdarzenie Starła swe zęby aż po korzenie
Rekomendowane odpowiedzi