zak stanisława Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 ukrywamy w sobie tyle kłamstw a każde z nich jak ciekłe srebro wypełnia okłady nie zbiją temperatury gdy płonie w nas ślina pod naporem słowa ściśniętego w krtani i myśli rozsypują się jak wiśnie wytrącone z dłoni toczymy pod mur broniąc dojścia prawdy na własny użytek
Marlett Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Stanko! O ''prawdzie'' można wiele mówić i poszukiwać tej jednej,ale czy istnieje? Trafna i mądra pointa. Serdeczności.
zak stanisława Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wprawdzie miało być o czym innym. ale jakoś wyszło o prawdzie scmok
Marusia aganiok Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 ilu ludzi tyle prawd a "tyle samo prawd ile kłamstw" śpiewała I.Trojanowska i nic się nie zmienia, bo pewnie my nie mamy na to wpływu; możemy tylko pisać i przeżywać:))) Pozdrawiam:)))+++
IN Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten fragment dla mnie, :)))
adam sosna Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 co powiedzieć o kłamstwie przedstawianym jako prawda? moja prawda może być czyimś kłamstwem czyjaś prawda - moim kłamstwem :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Marsz do spowiedzi niewiasto.
zak stanisława Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 kochani serdeczne dzięki, żeście wpadli z 'głosem' Marusiu, prada jest subiektywna, nigdy się do niej nie dojdzie gdy idzie się pokrętnymi drogami, czasem tak trzeba;) Inuś jak się ciesze że coś było dla ciebie;)) sosen, racja, nie wiem co powiedzieć, to tenmat dla ksiedza, Stef, maszeruję raz do roku, około Wielkiej Nocy, a może i częściej;))) miłego łyk-endu;))
Rekomendowane odpowiedzi