Malwine Nevember Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Przez cały świat upajając się pogodą jechać na oślep i wreszcząc z radości Podróżować gdzie się da i nie da może nie złapie nas mgła i slumsy na obrzeżach piosenka ciągle gra tańczymy na parkiecie szybko tak szybko ścigając się ze światłem może nie złapie nas deszcz ani kartonowe domy w ślepych ulicach przegrywamy w pokera ale co tam pieniądze pieniądze to nie wszystko bo wszystko to zabawa może nie złapie nas grad ani dzieci żebraków podróżować,wdychać smak kultur miejsc języków i lizać palce pełne miodu może nie złapie nas noc jesienna sumienie jego głodne oczy
Ania_Ostrowska Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Uprzejmie donoszę, że istnieje oddzielne forum dla poezji. Szkoda Twojego czasu - tu nikt nie komentuje wierszy. Ania
Rachel_Grass Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja? ja bardzo chętnie. odnośnie wiersza, bo skoro już się pojawił... to radzę do warsztatu.
UFO Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 a ja już jedną osobę dzisiaj stąd przegoniłam, to na złość pojawiła sie kolejna...wymiatać stąd ale już;p na poezje. Albo do przedszkola czytać sie nauczyć
Rekomendowane odpowiedzi