Judyt Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 że Ty czuwasz powinna być większa niż strach który wydziera by psuć nim zaczniesz lekko się poruszać nieś tam gdzie spokojny wicher nie siedzi za balustradą
Marlett Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Judyto! Balustrada jakoś nie pasuje do wichru może..falochron:)) Uśmiechu.
zak stanisława Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale tak ładnie brzmi, a może się chowa w domu? z balkonem gdzie balustrada jest scmok
Judyt Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dlaczego?:)do morza mam daleko
Marlett Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dlaczego?:)do morza mam daleko może ja mam bliżej do morza dlatego takie skojarzenie ale nie musisz zmieniać.Twój wiesz:)
Judyt Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dlaczego?:)do morza mam daleko może ja mam bliżej do morza dlatego takie skojarzenie ale nie musisz zmieniać.Twój wiesz:) dzięki Marlettko za Twoje widzenie obecność, pozdra. ciepła
Marusia aganiok Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 a ja bym zostawiła balustradę bo bardzo pasuje mi tu "brzmieniowo" balustrada - wicher :)) Pozdrawiam:)))
Judyt Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O Marusiu dzięki za przychylność obecność, aż niesamowici Jesteś-cie pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale tak ładnie brzmi, a może się chowa w domu? z balkonem gdzie balustrada jest scmok oczywiście P.Stasię zauważyłam ale to nie wiem do czego było pozdra:) ciepła
IN Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 teraz bym usiekła balustradę i skończyła na spokojnym wichrze hej, :)))
Judyt Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znaczy wywalić?:) dziękuję Inko za obecność pozdra. ciepła!
Rekomendowane odpowiedzi