gżegżółka Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Napoleon pod Austerlitz Miał powiedzieć: Nie widzę nic! Niech cesarz nie wybrzydza Ja już stąd widzę rydza W końcu lepszy jest rydz niż nic
W_ita_M. Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Rydz to zawsze coś rudego, a że rude jest na szczęście, jak jednego znalazł rydza, to na grzyby chadzał częściej.
gżegżółka Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Jeśli już o rudym człek napisać musi To należy wspomnieć o pięknej Marusi Co usidliła raz-dwa Czterech pancernych i psa Widać myśl perwersyjna mocno ją kusi
W_ita_M. Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Jest i 'Ogoniok' w portalu, lecz na innej nieco stronie i pies dożył, łezka żalu, a Grześ pracę ma w Ochronie.
Greeley Skądinąd Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Czterem małym Angielkom na Elbie Napoleon wciąż dawał po melbie. I przed melbą też dawał a choć skromnie mu stawał, jedna drugiej krzyczała: "O, help - mnie!"
gżegżółka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Generał Wellington do Napoleona Rzekł pod Waterloo: Ta bitwa jest skończona Do dziś musiałem cię bić Od jutra będę już pić Bo wolę brandy od jakiegoś bourbona
W_ita_M. Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Lecz wrócił do swej Marysieńki, bo miała dla niego swe wdzięki i nawet największe podboje nie dały zapomnieć mu o niej.
gżegżółka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Bo sam się przekonał że z początkiem wiosny Największym podbojem jest podbój miłosny
Rekomendowane odpowiedzi