Koval_ZNowin Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Kochać samotność- nie mieć nikogo. Samotne kroki stawiane na piasku. Samotne przebudzenie się o wrzasku. Samotnie rzucać się tak nałogowo w otchłań przeszłości. Kochać samotność- nie mieć nikogo!!!! Ale mimo wszystko to kochać.
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 wiersz jak z jakiejś "Perełki" przeczytany, pozdra. ciepła
teresa943 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ale mimo wszystko to kochać. właśnie...kochać mimo wszystko serdecznie pozdrawiam -teresa
Koval_ZNowin Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Tak, tylko kochać, mino tego piasku tej burzy i tych wszystkich niepowodzeń. również pozdrawiam:)
Koval_ZNowin Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -Najszybciej stworzona perełka, ale długo do tego dochodziłem
Baba_Izba Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak samotne przebudzenie, to ja się pytam; kto wrzeszczał? serdecznosci - baba
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -Najszybciej stworzona perełka, ale długo do tego dochodziłem dobrze że doszedłeś(:, chociaż móglbyś tą perełkę jakoś zapisać tak nie tak jak z tych książeczek " złotych myśli" czy coś bo to właśnie są takie "Perełki" a czytało się jakbym otworzyła gdzieś w księgarnii podpisano zwykle anonimem(; pozdra. ciepła
Tali Maciej Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez urazy ale wiersz straszny, poziom wczesnoszkolny, gdzie ani formy a o treści to już lepiej nie mówić, już sam tytuł jest wystarczający odrazu odkrywa karty wiersza radzę więcej czytać czytać czytać, pisać do szuflady po czasie przejrzeć i może w ostateczności opublikować to nawet na smsa się nie nadaje tak więc do pracy pozdrawiam
Koval_ZNowin Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Etap wczesnoszkolny, a jak mam pisać w gimnazjum na poziomie emeryta??? Cały czas pisze do szuflady ale czasami chciałbym sprawdzić czy do czegoś to się nadaje, skoro nie szuflada jeszcze trochę pocierpi:)
Rekomendowane odpowiedzi