adam sosna Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 koty dziękują za wiersz :):):) +++
Rehabilitate K. Cecherz Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 tytuł mi się tylko nie podoba bardzo zgrabnie zachowana forma podobało mi się ;)
zak stanisława Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wiesz kamilu, że do tytułu od wczoraj mam żal ze się tak głupio przyplątał ale to nic to tylko warsztat, dzięki za 'wgoście'
Mr._Żubr Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Próbuj może się coś rozwinie zachęcam żubrze coś z tym gniotkiem zóbże! Po co? Wszystkim innym się podoba, poza tym nie lubię ingerować w czyjąś poezję. A zresztą, to nie żaden gniotek:]
zak stanisława Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 mister Zuber, poprawiłam co nieco to i może lepiej wyjszło, dzięks Sosen dzięki, koty tulę,
Baba_Izba Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Steneczko, jak zwykle ostatnio, jak coś ciekawego akurat się dzieje, to u mnie też się dzieje - nie zaglądałam od przedwczoraj. Wiersz mi się podoba niesłychanie, tytuł bym zmieniła (chyba bez kotków - są w treści), dobrze jak by był też(tytuł), z leciutkim przymróżeniem oka; coś w rodzaju : zzieleniała wierzba ( można odebrać: "z zazdrości"), coś w tym rodzaju. Szkoda,że nie widziałam poprzedniej wersji. Serdeczne cmoczyste pozdrowienia - baba
zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. racja tytuł do zmiany zamiany kotki na wierzbie, latawce w sadzawce.. może być??? scmok
Rekomendowane odpowiedzi