Tomasz_Biela Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 rankiem wątpię w istnienie świata gdy klęka na twarz zarys raju uciekam się do wszelkich osi i współrzędnych o wiele mniej luk wypełnia czas bezwzględnie wskazany na bezbronnych tarczach twarze do twarzy i broń się . Tomasz Biela & Pansy
Mr._Żubr Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Ta kropeczka na końcu to celowo? Początek mi się spodobał, może dlatego po przeczytaniu całości jestem lekko zawiedziony? Ale ogólnie jestem na tak. Pozdrawiam
a._mrozinski Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Niby wszystko ok, a jednak czuję niedostyt... jest poprawnie, ale nie zaciekawiło. Arek
teresa943 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 zadumałam się nad tytułem wiersz zastanawia, a to chyba dobrze serdecznie pozdrawiam -teresa
ginger soul Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 tytuł zaciekawił. resztę przeczytam jeszcze raz później na spokojnie wieczorem.
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 rankiem wątpię w istnienie świata gdy klęka na twarz zarys raju Kupuję!
IN Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 podoba mi się a zwłaszcza osie i współrzędne (nie licząc płenty ;) :)))
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 broń -się-trochę to takie jakby Autorzy przestrzegali przed tym czasem, i dobrze, pozdra. ciepła
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Trochę się gubię w tych przerzutniach, ale to być może świadczy o ich jakości (znaczy się - jest nieźle;) Bardzo fajny tytuł, przyciąga. No a w środku też kilka błysków, np. "klęka na twarz", cały ten dwuwers z osiami oraz "twarze do twarzy i broń/się" - miodzio. Może można chcieć więcej, ale i tak się podobało. Można więc liczyć na więcej ze strony waszego duetu? ;) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi