Baba_Izba Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 chwila szczęśliwa ulotna chwila jak poranna rosa jak lekkość motyla nie zauważona bezpowrotnie mija
egzegeta Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo absolutnie nie dla mnie, ulotna chwila poranna rosa lekkość motyla toż to wszystko już tak niemodne a może krócej i jako kontynuacja tytułu z niedopowiedzeniem: szczęśliwe ulotne jak rosa jak motyl nie zauważone ze śladem w albumie Pozdrawiam
Beenie M Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Tym razem wyszedł Babie zakalec - za mało mieszała, albo pomyliła składniki ;))) pozdrówka serdeczne :)))
marti krűger Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 słodko, słodko i przesłodzono. niemniej pełen absolutnej wiary pozostaję czytelnikiem wziętym samej baby. serdeczności
kasiaballou Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 za to żaglówka fajowa, taka... pozdrawiam serdecznie :)
Waldemar Talar Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i masz Babo placek-każdy -ja również często zbyt pochopnie choć świadomie mimo że zdaje sobie sprawę iż coś nie tak- wklejam a potem tego żałuje -dlatego że zapominamy że to nie dla nas pisaliśmy lecz dla czytelnika ujrzeć poranną rosę przelot motyla zaćmienie słońca to jest na pewno bez cenna chwila pozd. Waldemar
Tali Maciej Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 w nadmiarze ckliwości można dostać mdłości chociaż ta najprostsza chwila niejednemu życie umila pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 egzegeta: Beenie M: marti kruger: kasiaballou: Waldemar Talar: Tali Maciej: (przepraszam, że wszystkim razem odpowiadam - od Świąt - grypsko - u mnie) Kochani! Bardzo mnię cieszy, że zechcieliście przeczytać i ocenić. Jednomyślność mówi mi wiele. To bardzo stare wierszydełko z Warsztatu - zainspirowane odnalezionym pamiętnikiem ze szkoły podstawowej. Na usprawiedliwienie, mam tylko to, co zauważyła Kasia; ta łódeczka - to - ode mnie dla Was - za szczere słowa i mam wrażenie, że darzymy się wzajemną sympatią. Dziękuję i zapraszam na przyszłość,może wyjdzie wtedy coś mniej zakalcowatego!(albo i nie?) Dziękuję, serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za obecność, odwzajemniam czułeczki! Nadrabiam zaległości: dzisiaj czytam, komentować będę od jutra(jeśli mnie znów nie złoży). Serdeczności - baba
M._Krzywak Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 No jakby nie "Paktofonika", to może inaczej bym to odbierał. Mam wrażenie, że chłopcy na długo zamknęli temat "ulotnych chwil". Pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Dziękuję za obecność i podpowiedź - przeczytałam w Wikipedii - prawdziwe - smutne - fakt! Pozdrawiam - baba
Marlett Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Babo! Zmiwniłabym tytuł; ''jest taka'' Nie pamiętam czy byłaś w W. ale coś tu można naprawić:)) Ciepłej nocki.
Gość Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 fakt że nic nie mówi prócz tego że chwila jest chwilą trochę za mało chyba kłaniam się
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 bo to było już dawno, chyba w styczniu. Miło mi, Marlett, pewnie masz rację, bo piszę o jednej- jakiejś, tylko wydaje mi się, że zmienić tytuł jest tutaj praktycznie trudno - w tym dziale. Pozdrawiam Cię serdecznie - również Sosenkę! - baba
Marlett Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Babo! Miło że pamiętasz również o Adamie:)) Cmok.
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakże mogłabym zapomnieć; lubię Was, a z drzew najbardziej: sosnę (sucha, ciepła, lekko szorska ale - miła w dotyku, pnie się do słonka, strzelista, kojarzy się z masztem statku i dalekimi podróżami), poza tym: brzozę , dąb i buka (bez uzasadnienia - ale mam). uściski - baba.
teresa943 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 taka chwila...z przemiłą babą zdrówka i serdeczności -teresa
Jacek_Suchowicz Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 chwila moment moment pędu pęd popędu popęd boski same troski pozdrawiam Jacek
Marcin Ch Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Bardzo ładna miniaturka. Lubię jak jest krótko, zwięźle i do tego rymkiem.
Robert_Siudak Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 "Jesteś a więc musisz minąć miniesz a więc to jest piękne" - tak mi się skojarzyło, jako kontrastowe spojrzenie na przemijanie :) a tak poza tym , to ile trwa chwila :P? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi