Marlett Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie! Jeśli wiersz w Twoich oczach zyska - wyrzucę ostatni wers:)) PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaszczurki w porządku ale łyske koty nie(: Wzajemnie
Marlett Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaszczurki w porządku ale łyske koty nie(: Wzajemnie Judyt! Może być strzyżony może być golony - jak wolisz. Hej!
teresa943 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 w "smutasowym" świecie za mało jest poczucia humoru, więc takie czasami lubię czytać...i pisać, uśmiecham się do siebie (taki dystans do ponuractwa dobrze robi) serdecznie pozdrawiam -teresa
Marlett Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso! Dobrze ,że nie wszyscy są smutasami:) Dziękuję.Serdeczności.
Marlett Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Dzie wuszka! Nie obrażam się i nie posądzam o pnuractwo. Być może ja jestem bardziej ponura niż myślałam. Pana Słowika wprost uwielbiam:)) Rozpatrzę com wyczytała z komentarza. Dzięki. Serdeczności.
Judyt Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaszczurki w porządku ale łyske koty nie(: Wzajemnie Judyt! Może być strzyżony może być golony - jak wolisz. Hej! strzyżony;)
Rekomendowane odpowiedzi