Bo Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 w knajpie Pod Aniołem trwa od rana bal jest facetów kilku no i kilka lal dziś tu Pod Aniołem mam miejsce pod stołem zbyt szybko wypiłam no i skrzydła zwijam ajajajajaj obok kilku gości błazeńsko gra w kości co wyrzucą to się kłócą Eskalero dwa na dwa w knajpie Pod Aniołem swoje nerwy koję bolsem na wyrywki bo to piją dziwki gdy je dławi żal ktoś mnie karci Mona zakryj że ramiona czym już potępiona czy tu jeszcze raj małe pieski dwa Goya oraz ja zaglądamy w teczkę bo tam Calineczkę trzyma jakiś gad suki z naprzeciwka wyją do mnie dziwka jak je przycisnęłam skomlą że naj naj i że to performance znaczy że dla jaj są chwile podniosłe bo dociera gospel przez skórę przenika słodzik od Rubika Calineczka łka na wąziutkich ustach śladowy uśmieszek jak nie kopnę duszy to się nie ucieszę tak dla przypomnienia mam serce z kamienia i dlatego muszę czasem wypluć duszę inaczej się duszę ajajajajaj autor się zagubił tubiornottubi jak to w życiu co kto lubi a muzyczka rżnie
Tali Maciej Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 wierszyk na poprawe uśmiechu na twatrzy podpierając się jedną frazą wiersza znaczy że dla jaj tekst można a nawet trzeba potraktować z przymrużeniem oka jeśli chodzi o formę to szczerze powiedziawszy jest tragiczna i rytm jakiś taki kulawy, można by dopracować by w tej zabawce schody w czytaniu zlikwidować i nadać płynność pozdrawiam
IN Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 fajne staśkowowielankowowarsiawskie, ;)
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 jakaś fajniasta melodia - i kto wie? W piosence czasem więcej "uchodzi" niż w wierszu! Pozdrawiam - baba
Bo Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 bardzo dziękuję moim czytelnikom za życzliwe słowa . jesteście fajni!!
Rekomendowane odpowiedzi