Ania_Kos Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 w tej grze tak naprawdę wszystko zależy od kolejności zapalania świateł w odniesieniu do otwierania drzwi choć można też gasić i trzaskać istotna jest też kolejność kwiatka oraz uśmiechu bo można się wyszczerzyć i dać a można dać i ironicznie wyjść napisałam głupio - jakby ktoś gasił światło gdy odchodzi przecież zostawiając nie trzeba się tłumaczyć nie wierzcie mi w ogóle
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 A ja czekam na dowody :P "choć można też gasić i trzaskać" - to fajne!
Tali Maciej Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 początek rozpędzony, ale później zwalnia, aż do końcówki która jest już słaba warto by coś z tym zrobić bo widać zamysł ale tak jakby tekst powstał w trzy minuty pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przemawia i zmusza do czegoś. powiem krótko - fajny i ciekawy. pozd. Waldemar
Rachel_Grass Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 przyspieszyć tempo na końcu i gwarantuję- uwierzą.
Jego Alter Ego Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. racja uważam tak samo, warto popracować jeszcze pozdr. /m.
Ania_Kos Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 dzie wuszka z wiarą czy bez, miło mi gościć :)allena to już dobry znak, dziękuję za wizytę ;)Katarzyna Leoniewska nie ma dowodów, nie ma pewności :) i fajnie że fajne coś dla Ciebie ;)Tali Maciej jakby w trzy minuty powstał, piszesz... no cóż, sama prawda, szybciutko powstawał, taak... ;] postaram się tym jeszcze pobawić, dziękuję za wizytę i komentarz, pozdrawiam równieżWaldemar Talar ohoo... milutko mi w takim razie, dziękuję i pozdrawiam :)Rachel Grass postaram się coś zmienić, dziękuję za gwarancję i wiarę w przyszłą wiarę :)Jego Alter Ego skoro kolejna osoba tak twierdzi - zrobię coś z tym. i dziękuję, i pozdrawiam ;)Pansy oo... to ja będę myśleć nad komentarzem Twoim, bo zaciekawił mnie... ..a... a jak się nić urwie to zawsze da się związać, prawda? ;) i dziękuję za dobre słowa, pozdrawiam również!
czarny kapucynek Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 fucktycznie, ta ostatnia linijka mi nie pasuje... ale może muszę uważniej się wczytać. ogólnie: ładnie;] pozdrawiam;]
Marusia aganiok Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Fajnie; i wracając z poezji do rzeczywistości, chyba będzie trzeba się tłumaczyć z niezgaszonego światła (efekt cieplarniany się kłania)Pozdrawiam Aniu:)))
Ania_Kos Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 czarny kapucynek, Marusia aganiok, dzięki za wizytę, pozdrawiam również ;)
Rekomendowane odpowiedzi