Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Śmiertelny skowyt szarpie dusze śpiące gdy dłoń obsydianowa miażdży gardła drżące mroczni wojownicy co śmierci wyrwani na rozkaz szkarłatny ruszyli z otchłani lawą wypływają z dziejów zapomnianych by nasycić bogów wiecznie krwią pijanych jak bestie co rzezi widoku spragnione radośnie topią w ciałach ostrza rozpalone
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Lubię takie, ale brakuje mi jakiegoś zakończenia.
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jedno dorzucę - krwi "Ci dostatek" w wierszu - jacyż to bogowie tak przesyceni krwią jak ping-pongi odbijają mysli - skaczą po sercu jak po "wieczni" odległej - wyrwanym snom ??? serdeczne pozdrówko W_A_R
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 :))) nie ma to jak trochę ścierwa na śniadanie (właśnie wstałem) ;)) ale te rymy jednak nie najlepsze (kiedyś lubiłem rymowane, a teraz mnie drażnią)... pozdrawiam
Nowak Grzegorz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 + za klimat, 4 za krwiste watki:) = 4+ pozdrawiam
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adasiu, aż nadto było wojen prowadzonych w imieniu przeróżnych bogów – od pierwotnych po dzisiejszych a wielu z nich wręcz domagało się krwawych ofiar pięknie dziękuję
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oczywiście miałem na myśli to "ścierwo" występujące w wierszu..a nie że wiersz jest... (bo nie chciałbym być znowu źle zrozumiany ;)) pozdr
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehe cieszę się że wyjaśniłeś choć i tak odebrałam cię właściwie ;)))
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mam skojarzenia z pewną grupą. Prawidłowe?
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety nie, aczkolwiek chętnie się dowiem co miałeś na myśli :)))
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Mój ulubiony pisarz, którego nazwiska niestety nie pamietam powiedział kiedyś..." K.Wojewódzki ...Idz i nie trąć patosem bo dni Twoje policzone będą a i rymy w spokoju zostaw -na lepszą odłóż chwilę, i nie burz rytmu w drugiej zwrotce(...)Strzeż się również: "nicości", "otchłani", "aniołów" SKOWYTU" itepe - wiersza nimi nie wzbogacisz.A jak przekombinujesz tekst to sensu w nim sie nie doszukasz. I tym humorystycznym akcentem pozdrawiam i zycze wszystkiego.
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Taki sobie wierszyk pod rymy (swoją drogą kiepskie) napisany, mało środków stylistycznych. Jedno się chwali, rytm wiersza, czego wymaga forma, dobrze utrzymany. Wiersz dobry, żeby dzieci przed leżakowaniem w przedszkolu straszyć.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Więc skąd taka wiadomośc, że nie? Przypominają mi się teksty Kata (może ktoś jeszcze pamięta takiego twora), ale tam krew, Szatan i inne historie były czemuś podporządkowane i wsparte, jakże delikatną, oprawą muzyczną w wirtuozowskim wykonaniu. Tu tego wszystkiego brakuje. Może jednak jako tekst piosenki z gatunku Piekielna Poezja Śpiewana mogłoby być? Pozdr. [sub]Tekst był edytowany przez Mirosław Serocki dnia 28-05-2004 09:30.[/sub]
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehe stąd, że jako autor wiersza, wiem z czym powinien się kojarzyć - to chyba dobry argument :))) choć to tylko "może" dziękuję baaardzo ];) no i tak dla wyjaśnienia - nie napisałam tego pod wpływem jakiejś tam kapeli, tylko po przeczytaniu książki [sub]Tekst był edytowany przez Valdessa Kane dnia 28-05-2004 10:14.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi