Pan poeta 2 Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Andy marzył umrzeć na raka trzustki(umarł na raka płuc). jedna z tych butelek nie zostanie kopnięta tętno maleje andy zrzuca butelki z kołdry każdą chwilę którą przerywa tętno andy wykorzystuje na papierosa słucha dzwięków czyta tętno przerwane oddala się snuje zbliża się niemoc , andy jest sam, pokój jest wyludniony andy jest wyludniony gra rolę papierosy są szybsze zwiększają tętno drzwi są we wnętrzu serca andy nie może znaleźć swojego serca andy grzebie po klatce andy kaleczy się andy wie że jego praca będzie pochwalona andy wstaje ból wstaje czad wstaje - andy wygląda na dworzec centralny andy nie odjeżdzaj! -krzyczy pociąg do papierosów andy zaplił nieustannie coś się porusza w andym roni krew wie że jutro wyjdzie ze szpitala i nie umrze na raka trzustki, wie że już umarł na raka płuc brak interpunkcji - zamiarzony, pzd
Dariusz Sokołowski Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Dzień dobry. Zastanawiam się, o czym to jest. Może wtedy zdołałbym jakoś pomóc, doradzić. Na razie wygląda na jakąś polekturową histerię. Proszę wybaczyć litrówki.
kasiaballou Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 heh, mnie tam się całkiem fajnie 'histeryzowało' pozdry_ballou
Pan poeta 2 Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, polekturową? może odtwarzam coś nieświaDomie? andy chciał umrzeć na raka trzustki, zmarł na raka płuc D:
Pan poeta 2 Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nio niestety, czasem wiersz nie wychodzi tak jakby się chciało, imo, pisałem go ok 1, i tak mi zostało pozdr
adolf Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam fajne :D :D :D sam tytuł genialny ;p ;p ;p pozdr. wszystkim!
Emu Rouge Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 tętno maleje / zwiększa się ( jak tak mozna??;ppp) => tętno zwalnia / przyśpiesza przeraża mnie fakt, że ten wiersz mnie w jakiś sposób ujmuje, intryguje i zaciekawia ale niechlujny jest jak diabli!!! pzdr aga
Dariusz Sokołowski Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, polekturową? może odtwarzam coś nieświaDomie? andy chciał umrzeć na raka trzustki, zmarł na raka płuc D: Na to trzeba mieć zaświadczenia, papiery patentowe, poparcie, etc.
Rekomendowane odpowiedzi