Marlett Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 znużenie wślizguje się w zakazane szczeliny wygodnie układa uległe minuty na sofie poduszki czekają aż sen poskromi powieki drzazgą przebija światłocień nawleka na nitkę zlaurzone skronie układa blisko konstelacje mżą w uśpieniu twoje oczy noce nie zawsze są czarne
egzegeta Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Marlett noce nigdy nie są czarne - to raz dwa , ta drzazga jakoś mi nie leży w znużeniu bo samo słowo drzazga - działa otrzeźwiająco tym bardziej jeśli zadziała ostrzem;)
Marlett Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Egzege! Nie zgadzam się Wiktorze z tym,że noc nie może być czarna. Metaforycznie może przybrać każdy kolor. Znam ''zieloną noc'':))) ale Zgadzam się z ''drzazgą'', bo o to właśnie chodzi:)) Dziękuję serdecznie. Uśmiechu.
egzegeta Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Egzege! Nie zgadzam się Wiktorze z tym,że noc nie może być czarna. Metaforycznie może przybrać każdy kolor. Znam ''zieloną noc'':))) ale Zgadzam się z ''drzazgą'', bo o to właśnie chodzi:)) Dziękuję serdecznie. Uśmiechu. ahaaaa ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Znurzenie w szczelinach, toż to dramat.
Marlett Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Steff! no no!:))) PozdrawiaM.
teresa943 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 bezsenność, bo coś nurtuje (drzazga)? co do kolorów nocy, zgadzam się z tobą, rzeczywiście bywają różne...te czarne chyba najgorsze serdecznie pozdrawiam -teresa
Marusia aganiok Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Oj czyżby trudny czas nieprzewidywalnie nie pozwalał na sen? Dużo metafor myślę, że przemyśanych:))) Pozdrawiam:))
Judyt Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 nie znam takiej, ale zdaje się że piękny pozdra. ciepła
Marlett Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso! Jesteś blisko :) bardzo:) Dziękuję .Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marusiu! Jeśli metafory bez pomysłu - lepiej sobie dać spokój. Jednak nie twierdzę ,że są bez zarzutu. Dziękuję .Słońca.
Marlett Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Egzege! Nie zgadzam się Wiktorze z tym,że noc nie może być czarna. Metaforycznie może przybrać każdy kolor. Znam ''zieloną noc'':))) ale Zgadzam się z ''drzazgą'', bo o to właśnie chodzi:)) Dziękuję serdecznie. Uśmiechu. ahaaaa ;) Egzege! Słońca.
Marlett Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tylko zdaje się....hmmm? Uśmiechu.
Judyt Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tylko zdaje się....hmmm? Uśmiechu. miałam na myśli że Autorka z doświadczeń ( a mnie się zdaje), chociaż piękno jesttt, tyle wyjaśnień ojjjj Wzajemnie
Marlett Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli tylko zdaje się....hmmm? Uśmiechu. miałam na myśli że Autorka z doświadczeń ( a mnie się zdaje), chociaż piękno jesttt, tyle wyjaśnień ojjjj Wzajemnie Judyto! Gdyby cała poezja z doświadczeń, hmmmm...? Jest jeszcze takie cosik jak wyobraźnia:)) Gdyby tak ''Harry Potter '' z doświadczenia..no no. Świat jest piękny:) Uśmiechu.
Rekomendowane odpowiedzi