egzegeta Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 gdy w lodówce bryndza wcześnie rano był wyskakiwał bułeczkę smarował w jego oczach zapach grzanki roztaczały pragnienia głód znikał był super 2008.03.16 1
Marlett Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Egzege! Ukróciłabym ''byłym''. Poza tym smakowicie:)) Serdeczności.
egzegeta Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to experyment;) w tym cała rzecz, zeby zaprzeszło brzmiało;) dzięki
Marlett Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Egzege! To tylko propozycja i eksperynent:)) bułeczkę był smarował w jego oczach zapach grzanki były roztaczały PozdrawiaM.
Mr.Suicide Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 jest wydźwięk zaprzeszły, czego intensyfikacja w tekście na pewien sposób wprawia czytelnika /mnie/ w pogodny nastrój. poza tym nie odnoszę wrażenia, aby użycie czasu zaprzeszłego było nazbyt narzucające się, przeładowane. być może tekst posiada drugie dno, mnie jednak nie chcę się doń dochodzić. odbieram dosłownie, co wywołuje uśmiech na twarzy mej :) i mnie to wystarcza, aby dać wierszowi plusa :) osobiście - pozostawiłbym bez zmian. pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett nic z tych rzeczy, bo tak naprawdę żadnych grzanek nie było;))
egzegeta Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo i ten czas zaprzeszły starodawnociekawy;))
egzegeta Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Ci i oczywista nic na razie nie ruszam
adam sosna Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 mnie brzmi za zaprzeszło bardzo takie wskrzeszenia lubię :)
egzegeta Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło:)
teresa943 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 ciekawie z tym czasem zaprzeszłym podkreśla coś, co było bardzo dawno ładnie serdecznie pozdrawiam -teresa
kasiaballou Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytałam niedługo po wklejeniu - ponoć eksperymentalny - dlatego dopiero teraz 'dojrzałam' tą bryndzą, aby powiedzieć: NIE !; dla 'był - były', nie mogę się przekonać do tego'zagęszczacza' - sorki Autorze, bo reszta cacy, pozdrawiam, z uwagą odczytelniczą_kasia :)
egzegeta Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i też serdeczności
egzegeta Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu i ja też mam pomieszane ;)) zobaczę pozdrawiam warsztatowo PS. jedno "były" wywaliłem, może lepiej?
kasiaballou Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu i ja też mam pomieszane ;)) zobaczę pozdrawiam warsztatowo PS. jedno "były" wywaliłem, może lepiej? ten utwór czytam bez 'był/były', wtedy jest o.k. są różne komentarze, powinieneś sam zadecydować, treść plusowa, jak dla mnie, pozdry_kasia:)
Rekomendowane odpowiedzi