Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 namalowałam kiedyś dom z białymi oknami na poddaszu w ogrodzie cierpliwie czekał pies śliniąc się na powitanie mała dziewczynka biegała po trawniku jej rozwiane włosy opadały ciszy łkaniem na płótno namalowałam kiedyś siebie zamkniętą w klatce obietnic w dłoni trzymałam obraz wymarzonego domu [sub]Tekst był edytowany przez Emilia Zone dnia 24-05-2004 08:07.[/sub]
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 utwór raczej przeciętny
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję w ogóle za przeczytanie.. pozdrawiam Emilka
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A moim zdaniem ciekawie nakreślona sytuacja... No i bardzo mi się podoba "jej rozwiane włosy opadały ciszy łkaniem na płótno "... Bardzo zgrabny i naprawdę ładny. Pozdrawiam.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo Pani Patrycjo :)) wiedziałam, że Pani.. poczuje ;)) pozdrawiam Emilka
Witold Marek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Można czepiać się stylu, środków - ale pomysł na ten wiersz jest pierwszogatunkowy i gdyby to było możliwe, próbowałbym go odkupić od autorki. Mała zadrość może być komplementem?
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh.. odkupić? niestety nie jest na sprzedaż :)) a zazdrosć.. owszem komplementem bywa :)) dziękuję Emilka
Rekomendowane odpowiedzi