kasiaballou Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Jeśli niezamierzone - nie mierz we mnie - odciski na serdecznych nie obręcze - uwierz w tęczę namalowaną rozwodnionymi akwarelami rozpraszam światło - łuk bladej nadziei pomiędzy górami.
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 łuk między brwiami, nie 'odciski nie obręcze, uwierz w tęcze' brzmi optymistycznie Kasiu,
kasiaballou Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. brwi mi coś, inaczej niż w zamyśle, ale dziękuję, pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odciski na serdecznych nie obręcze myśl o obrączkach na serdecznym palcu (dobrze, że jeszcze zbytnio nie cisną)łuk bladej nadziei cudownie, że jest nadzieja (nawet blada) jeszcze na coś pięknego (tęcza) tytuł "Re" - powrót, odpowiedź itp. to takie pierwsze refleksje serdecznie pozdrawiam -teresa
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 o nie! tylko nie kropki:) pozdra. ciepła
kasiaballou Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odciski na serdecznych nie obręcze myśl o obrączkach na serdecznym palcu (dobrze, że jeszcze zbytnio nie cisną)łuk bladej nadziei cudownie, że jest nadzieja (nawet blada) jeszcze na coś pięknego (tęcza) tytuł "Re" - powrót, odpowiedź itp. to takie pierwsze refleksje serdecznie pozdrawiam -teresa dziękuję za... za to, że byłaś, bardzo pozdrawiam serdecznie :)
kasiaballou Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poprawione, dzięki - salut ;D jak dalej nie tego... to proszę o śladzik, pozdrawiam_ mocno :)
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poprawione, dzięki - salut ;D jak dalej nie tego... to proszę o śladzik, pozdrawiam_ mocno :) nadal widze kropki a: śśślad ślimak(: pozdra.ciepła
kasiaballou Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poprawione, dzięki - salut ;D jak dalej nie tego... to proszę o śladzik, pozdrawiam_ mocno :) nadal widze kropki a: śśślad ślimak(: pozdra.ciepła ale z przecinkam i z wielkiej, ja nie mogę...;) kto wymyślił interpunkcję? wiem, ci sami dranie, którzy skazali na stryczek cat ballou, ale dziki zachód ! ;D poratujesz? pozdry_kasia :)
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cuś takiego na szybko? mm sama nie wiem jak do końca, ps. malarka akwarelka:) fajowy tekściorek, pozdra.ciepła
kasiaballou Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cuś takiego na szybko? mm sama nie wiem jak do końca, ps. malarka akwarelka:) fajowy tekściorek, pozdra.ciepła dzięki, coś prze/urobiłam, pozdrawiam_mocno :)
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cuś takiego na szybko? mm sama nie wiem jak do końca, ps. malarka akwarelka:) fajowy tekściorek, pozdra.ciepła dzięki, coś prze/urobiłam, pozdrawiam_mocno :) ... . . . . ... . . .. . .. .... . nierówno kropki rozłożyłam mm a można obejrzeć? wzajemnie
kasiaballou Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, coś prze/urobiłam, pozdrawiam_mocno :) ... . . . . ... . . .. . .. .... . nierówno kropki rozłożyłam mm wzajemnie to tylko mój balast?;( ;O ja się nie przyznaję! no...może do połowy ;D pozdrawiam_dzięki :)
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... . . . . ... . . .. . .. .... . nierówno kropki rozłożyłam mm wzajemnie to tylko mój balast?;( ;O ja się nie przyznaję! no...może do połowy ;D pozdrawiam_dzięki :) no pewnie że tak, dobra bo za dużo skrobaków tu, prsze
kasiaballou Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tylko mój balast?;( ;O ja się nie przyznaję! no...może do połowy ;D pozdrawiam_dzięki :) no pewnie że tak, dobra bo za dużo skrobaków tu, prsze nie za dużo, jak twórczo i przydatnie, pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no pewnie że tak, dobra bo za dużo skrobaków tu, prsze nie za dużo, jak twórczo i przydatnie, pozdrawiam :) a tam twórczo, lepiej się machnąć na wodne pozdr. ponownie, zmachała się bee...
kasiaballou Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie za dużo, jak twórczo i przydatnie, pozdrawiam :) a tam twórczo, lepiej się machnąć na wodne pozdr. ponownie, zmachała się bee... odpoczywaj, dzięki, pozdry_dobranocki :)
Rekomendowane odpowiedzi