w łodzi mierz Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 denis (5 l.) rządzi: naciska na grdykę kasi (4 l.) co śmiesznie rzęzi wykręca nogę pawełkowi (5 l.) aż chrupie reszta grupy czeka na swoje znosząc zabawki na korytarzu pojawia się piotruś (6+) włosy pachną dymem na przedramieniu - przyciągnięty przez starszaków - ślad jak od peta - denis – mówią – wpierdol cipie denis (5 l.) mierzy tunel sformowany przez towarzyszy gier rusza z pięściami zakręcony ciśnięty o ścianę ratują go ręce dzieci: podtrzymują unoszą twarz kasi (4 l.) jak z pomnika Matki Polki rysiu (5 l.) co czekał na swoją kolejkę zagryza wściekle wargi: wal go denis! - krzyczy kulawy piotruś (6 l.) z nadzieją patrzy jak denis rusza a za nim
Baba_Izba Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 przykro mi, nie rozumiem wiersza, czy to zdarzenie, czy gra komputerowa? Może nie muszę rozumieć, ale nie chcę chwalić ani ganić - nie mam zdania pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 przykro mi, nie rozumiem wiersza, czy to zdarzenie, czy gra komputerowa? Może nie muszę rozumieć, ale nie chcę chwalić ani ganić - nie mam zdania pozdrawiam - baba
Don_Kebabbo Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Inspirowane "Podziemnym kręgiem"? Mniej więcej załapałem, o co chodzi, ale nie wiem co symbolizuje tytuł i co oznaczają cyfry w nawiasach (przypuszczałbym, że wiek uczestników radosnej zabawy, ale nie zgadza mi się piotruś (6+)).reszta grupy czeka na swoje znosząc zabawki - zajebisty fragment. Wiersz nieco zakręcony przy pierwszym czytaniu (ale to chyba cecha charakterystyczna u Autora ;)), ale jak się przeczyta bez cyfr w nawiasach to wszystko się ładnie układa. Ode mnie plus (ten sam, który mi przy szóstce zawadzał - tu bym go przeniósł ;)) Pozdrawiam.
w łodzi mierz Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Plusa? No co wy? "Faktu" nie czytacie?
Don_Kebabbo Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie. Ale mam kumpla, który rozróżnia numery po laskach z ostatniej strony.
w łodzi mierz Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Trwa esemesowe głosowanie na pupy - są zdjęcia i Dody i Steczkowskiej... można głosować. Ale mniejsza, przy każdym nazwisku są tam w nawiasach takie cyferki oznaczające wiek, plusik znaczy, że ktoś już... no amen.
Rekomendowane odpowiedzi