Judyt Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 ostatnio dużo myślę czy wieczorem po i w tych wydarzeniach które zsyłasz w codziennościach tak ciężki bochenek a z lekkością oddajesz nie wiem czym sobie zasłużyłam że w cichości odnajdujesz naj bardziej zagubione odłamki i z pustymi ciepłymi czy rankiem często wolałabym nie przyjąć bo tak jest łatwiej gdy omijasz wtedy są chwiejne ramiona z dławiącą szyją o minuty bo tyka niezmiennie w kurantowym kiedy nie wiesz śrubka odkręcona w każdym miejscu chwili w prawdzie jak kiełki zbożowych drzew pustyni dłubania w życiu przed życiem co jeszcze dopisze ----------------------------------- dziękuję z serca za liczne obecności
Tomasz_Piekło Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Lekko zakręcone z ciekawszymi i mniej ciekawszymi momentami;)
Judyt Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak w życiu, dzięki Piekiełko (oj) za obecność;) pozdr. ciepło
Marusia aganiok Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 bardzo skłonna jestem podzielić zdanie Tomasza, że tekst zakręcony; nie mniej dla mnie bardzo intrygujący ten ciężki bochenek i podejrzewam, że ma swoją wymowę:)) Pozdrawiam ciepło z plusem:))
Judyt Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mm positiv zespół muzyczny polecam - może nie na temat odpowiadam teraz, ale fajowo się słucha(;, mowa dzioba, dzięki za obecność Marusiu, pozdr. ciepło:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 tak... zpewne było by dużo łatwiej gdyby ominął, ale cóż począć, On nas nie omija, to raczej my staramy się Go ominąć w swej naiwności, ale to chyba niemożliwe, bo jeśli jest... :). wiersz, powiedziałbym nieźle zakamuflowany, ale dobry, a co zabawne, myśl do której nawiązałem chodzi mi po głowie już od kilku miesięcy, ale, jak do tej pory jeszcze się nie ukonkretniła. tym bardziej przypadł mi ten wiersz :). pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sylwestrze:) chcąc przeżyć życie jak najlepiej dwa słowa a nawet więcej otrzymałam za co dzięki piękne składam, patrze na przyszłości zapisane karty, ale co stój nie bądź dureń, ah ...poleciałam łoj ciakawe jaka myśl mmm może rozjaśni się, dzięki za obecność, pozdr. ciepło o!
Pancolek Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpisuję się. Jak zawsze chwilami mi się łamie, jednak jakby mniej ;)) + Pancuś
bajka-bajka Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 wiersz jak prawdziwy bochenek, taki do lamania....serdecznosci ;)
a._mrozinski Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Dużo mądrych słów tu zawarłaś. Pod koniec mocno zakręciłaś, tak że musiałem dłużej posiedzieć. Nie wiem czy to był dobry pomysł, bo to co najlepsze w wiersz moim zdaniem to mocne, jasne słowa. Arek
Rachel_Grass Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 podpinam swoją obecność do wypowiedzi pana Piekło. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpisuję się. Jak zawsze chwilami mi się łamie, jednak jakby mniej ;)) + Pancuś dziękuję Pancusiu za obecność, i łamać się może pozdr. ciepłoo
Judyt Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki bajeczko wzajemności :) za obecność wdepnięcie, pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a gdzie odkręcić? gdybym ja to wiedziała Arku, nie mam zielonkawego pojęcia- i się przyznaję:) jasne mmm oby bardziej, dzięki za obecność wdepnięcie, pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Pansy za refleksję i obecność wdepnięcie -kiedy chcesz, mm i nawet podobne do wiersza..o:) pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rachel tylko czy P.Piekiełko zaakceptuje ten spinacz?(; niezmiernie zadziwiają mnie owe zajrzenia, dzięki serdecznie, pozdra. ciepłe
kasiaballou Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokończyłam sobie w myślach: '...los' teraz się podoba ten bochenek :) pozdrawiam_kasia
Judyt Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokończyłam sobie w myślach: '...los' teraz się podoba ten bochenek :) pozdrawiam_kasia interpretacji nie zabronię :), dzięki za czytelność, obecność pozdr. ciepło_imienniczka
kasiaballou Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokończyłam sobie w myślach: '...los' teraz się podoba ten bochenek :) pozdrawiam_kasia interpretacji nie zabronię :), dzięki za czytelność, obecność pozdr. ciepło_imienniczka żartujesz? zawsze wiedziałam, że Kaśki są inne 'zakręcone' inaczej, ja już się przyzwyczaiłam. Ktoś dla mnie ważny powiedział:" Kaśkę można kochać, lub nienawidzieć, ale nie można zapomnieć " cholera...do dziś go wspominam z powodu tej uwagi , a nie pamiętam koloru jego oczu ;) p.s ballou - tak mnie kiedyś przezywano, na realu, potem ( z ciekawości ) obejrzałam ten western :) pozdry_mocne
Judyt Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. interpretacji nie zabronię :), dzięki za czytelność, obecność pozdr. ciepło_imienniczka żartujesz? zawsze wiedziałam, że Kaśki są inne 'zakręcone' inaczej, ja już się przyzwyczaiłam. Ktoś dla mnie ważny powiedział:" Kaśkę można kochać, lub nienawidzieć, ale nie można zapomnieć " cholera...do dziś go wspominam z powodu tej uwagi , a nie pamiętam koloru jego oczu ;) p.s ballou - tak mnie kiedyś przezywano, na realu, potem ( z ciekawości ) obejrzałam ten western :) pozdry_mocne dziękuję za mocne :), mm przypominam: "ocenia się" wypociny a nie Autora (; dzięki za obecność, nie żartuje, westernu nie oglądałam, oczu też nie pamiętam, mm ps. do książki poleconej nie dotarłam, na realu i tu jak w życiu u u u.. uh, pozdr. ciepło_dobrze
Rekomendowane odpowiedzi