Rehabilitate K. Cecherz Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Zaserwuje wam niepoczytalność mojego kolegi na białym tle gdy patrzę do góry widzę tylko nagie ciała sufitów. Wspinam się po ścianach słychać kroki fatamorgany na schodach w kółko za stołem by dostrzec ruch tę żółtą plamę uśmiechu.
kasiaballou Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest ciekawe, jeszcze tu za_wrócę pozdry_kasia
kasiaballou Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 współodczuwanie pustki (biel), zagubienia i braku sensu (tylko sufity), takie empatyczne więzi z niekontaktowym ( z jakiegoś powodu) kolegą/przyjacielem, bliskim, który się gdzieś oddalił, odszedł, zachorował, a jednak się o nim pamięta, chce się dotrzeć (wspinaczka po ścianie) tak sobie wy_po_filozofowałam - trudny i 'korcący' ten tekst, pozdrawiam_ballou
Rehabilitate K. Cecherz Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic z tych słów nie rozumiem, naprawdę to tylko wyczuwam ironię...
Rekomendowane odpowiedzi