HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, no, no, Robercie... toś się napracował i prócz opowieści wątek żeś zachował, za co Ci w podzięce stawiam "krwawą marry"... - Aaa... może być czysta? Sok... mi wychlał Jerry. Dzięki, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki serdeczne Nato i przyłączam się do pochwał dla komentujących. Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano sea, thx.
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim razie akronim cały sens odmienia, ale za co biedaka zaraz do więzienia? Za oddech nieświeży? Za to, że narzeka? - Może od odleżyn lgnie tak, do człowieka? I wiesz… ich więcej jest - ten skrót, a nawet dwa, widziałem, taki… FEST, tylko, że przez ce-ha. ;) Wielkie dzięki, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Przekażę peel'u - będzie HAPPY... VERRRRY! :) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 krwiopijcze wyssanie łkanie taka mieszanka jak galicjakna podpisano: rysownik zza burty wychylił ciuk i fajowy po-mruk, pozdrawiam w górę
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam się Judyt, ale wiesz, w końcu chłopak na głodzie, a wtedy i godność cierpi, dlatego może podczas ssania taki okrutnik z niego... odreagowuje Dzięki za odwiedziny, pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim razie akronim cały sens odmienia, ale za co biedaka zaraz do więzienia? Za oddech nieświeży? Za to, że narzeka? - Może od odleżyn lgnie tak, do człowieka? I wiesz… ich więcej jest - ten skrót, a nawet dwa, widziałem, taki… FEST, tylko, że przez ce-ha. ;) Wielkie dzięki, pozdrawiam. Ja hrabiego nie więziłem sam się przebić dał osiną i dlatego teraz leży pod tą ziemią jak pierzyną. A że chuch ma ciut nieświeży dla mnie żadna to nowina bo to są pozostałości od pitego wcześniej wina. Że mu chce się do człowieka tak już było od stuleci, że jak chłop zobaczy babę zaraz chciałby robić dzieci. Co do skrótów muszę przyznać, że nie bardzo to pojąłem lecz starałem się odpisać powiedz szczerze – czy wybrnąłem? Bo mój skrót to nie akronim lecz jedynie inicjały - wielka rzecz mi, dwie litery, i nie FEST, jak już, to mały. Serdeczne dzięki za miłą zabawę:))))) – pozdrawiam HJ
Judyt Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam się Judyt, ale wiesz, w końcu chłopak na głodzie, a wtedy i godność cierpi, dlatego może podczas ssania taki okrutnik z niego... odreagowuje Dzięki za odwiedziny, pozdrawiam i dobrze przynajmniej się nie udusi:) prosze,pozder. ciepło
HAYQ Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. również dziękuję Henryku - zabawa była przednia. Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju "wybrnięcia", to chyba sobie żartujesz - to ja się od Ciebie uczę, a nie odwrotnie :)) Temat skrótów zostawmy, bo nieobyczajny i najczęściej przez młodzież na murach spray'owany. Myślę jednak, że dobrze wiesz o co chodzi:"- wielka rzecz mi, dwie litery" ;)))))) Pozdrawiam serdecznie
HAYQ Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie grozi, najwyżej w letargu poleży ;) Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie grozi, najwyżej w letargu poleży ;) Pozdrawiam. a ile? :)
HAYQ Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie grozi, najwyżej w letargu poleży ;) Pozdrawiam. a ile? :) a kto go wie, może następne 600 lat, aż mu wołoszczyzna wyrośnie :) ale niema problemu, ma kolegów, ha... Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ile? :) a kto go wie, może następne 600 lat, aż mu wołoszczyzna wyrośnie :) ale niema problemu, ma kolegów, ha... Pozdrawiam. chrzanisz jak koperek :) poozdr. nie mrocznie bo skocznie
Judyt Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ile? :) a kto go wie, może następne 600 lat, aż mu wołoszczyzna wyrośnie :) ale niema problemu, ma kolegów, ha... Pozdrawiam. chrzanisz jak koperek :) poozdr. nie mrocznie bo skocznie myk
HAYQ Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 ale nie ja zacząłem... koperkowe ;P
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. również dziękuję Henryku - zabawa była przednia. Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju "wybrnięcia", to chyba sobie żartujesz - to ja się od Ciebie uczę, a nie odwrotnie :)) Temat skrótów zostawmy, bo nieobyczajny i najczęściej przez młodzież na murach spray'owany. Myślę jednak, że dobrze wiesz o co chodzi:"- wielka rzecz mi, dwie litery" ;)))))) Pozdrawiam serdecznie Odrzucamy skróty lecz od pełnej wersji mogą się niektórzy nabawić awersji proponuję zatem pełne nazwy też zniszczeć i podeptać, usunąć jak perz lecz w roli aniołka nie wytrzymam długo i po pewnym czasie znów popłyną strugą słowa bardzo ostre chociaż brzmiące mile bo uwielbiam wepchnąć kiedy trzeba szpilę bowiem bezbolesne to moje ukłucie przeciwstawiam chamstwu, pysze oraz bucie. Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi