Robert_Siudak Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 I to jest właśnie wyższość słowa, a zarazem przyczyna dlaczego w szkole nie chciało mi sie uczyć matematyki :) Językiem mozna manipulować, tworzyć , zmieniać go, przemieniać, kłamać, chwalić.... dla mnie - genialnie. Pozdrawiam dialogaśnie
Judyt Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dla mnie nie: metajęzyki polecam przemienianie, tworzenie tak, chwalenie tak zmnienianie tak, reszta niekoniecznie pozdr. ziewająco(:
Robert_Siudak Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PL jak praca, też jest dobry na wszystko,dosłownie rozwiązuje wszelkie problemy, ale niestety nie tylko problemy... Pozdrawiam
Robert_Siudak Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyżbym nie wymienił dostatecznie dużo powodów w tekście... po za tym wszyscy się jej boją ... a czemu ona winna... taka praca, taka kolej rzeczy
Rekomendowane odpowiedzi