Patryk_Nikodem Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 wybacz ale upiłem się butelkową nieważkością i jest mi wszystko jedno w piątki psują się narządy artykulacji prywatne myśli uciekają w zdania bełkoczę coś o jakiejś zajebistości i podpalam twoją twarz w soboty zmieniam się w wariata mówiąc że mam gdzieś ciekawskie drzwi i okna śpiących wędkarzy a po chwili za lewym uchem słychać zegar w ustach przechodnia ławka łapie oddech nim zdążę zostawić paznokcie w twoich ramionach zamykam to i zaczynam od nowa
marti krűger Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 ogólnie_ciekaie być mogło. zamieniłbym na inne takie frazesy jak: butelkową nieważkością czy też bełkoczę, o zajebistości. Proponuję wziąść do słów krawmistrza, tj. do poprawki, a czuję że będzie dobrze. Przekaz jest bardzo czytelny, tylko źle dobrane słowa. z autopsji wiem, że albo to pośpiech albo samouwielbienie. pozdrawiam i życzę powodzenia
Nechbet Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 hmm, tak mi się wydaje, że taki lekko nie -Twój... może przyzwyczaiłam się do troszkę innych textów, na pewno wiele słabszy od innych, które miałam przyjemność czytać.. mogą się obronić następujące fragmenty: wybacz ale upiłem się butelkową nieważkością i jest mi wszystko jedno mówiąc że mam gdzieś ciekawskie drzwi i okna śpiących wędkarzy a po chwili za lewym uchem słychać zegar w ustach przechodnia reszta troszkę chyba słabsza jak na Ciebie Poeto :-) bo ogólnie nie jest źle, zbyt duże oczekiwania mam ? :-) pozdrawiam cieplutko :* Marta.
Patryk_Nikodem Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 mozliwe, że słabszy. w sumie to wiersz osobisty więc forma dla mnie nie była tak ważna
Beenie M Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Twój peel to dosyć charakterystyczny osobnik i jeżeli to ciągle ten sam, którego spotykam w Twoich wierszach, to muszę przyznać, że zaczyna mi się jawić coraz bardziej wyraźny jego obraz. Jak zawsze, przeczytałam z przyjemnością. pozdrawiam serdecznie
Patryk_Nikodem Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o to właśnie chodzi :) dzięki za komenty
Agnes Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 przeczytałam z dużym zainteresowaniem, jest w nim jakaś prawda, to nie jest po prostu tekst, oderwany od Ciebie samego. i zdecydowanie lepiej napisany niż poprzednie. pozdr. a
Rekomendowane odpowiedzi