Tomasz Witkowski Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Jaś ma w szkole zaległości Postać rzeczy tatę złości Dentysta zawinił On, to z nim uczynił Usuwając ząb mądrości
M_arianne Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) Niechże Jasia ktoś pocieszy, obiecując mu wkręcane... Niech Jaś więcej się nie śpieszy z tym okropnym usuwaniem Edytowane 26 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
Duilla Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Lecz proszę nie róbmy tu żadnej afery bo zębów mądrosci może być i cztery.
Tomasz Witkowski Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Rzecz Ci wytłumaczę czując troski nutę Jeden mu wyrwano, trzy zaś ma popsute
Duilla Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Także martwię się ogromnie bo Jas przyszedł dzisiaj do mnie próchnica mu zęby zżera a to taka jest cholera co znienacka atakuje gdy ktos zębów nie szczotkuje.
Aleksander_Szumanski Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Mam wątpliwości, czy tylko ząb należałoby usunąć, A.S.
Tapok Sipe Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 W tym przypadku większą miałbym ci radochę, Gdybym przed wyrwaniem mógł powiercić trochę
Rekomendowane odpowiedzi