Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przyszedłeś do mnie w nocy Zalałeś wizjami strasznymi O bólu, cierpieniu, pożodze Jeziorach krwi nie przebytych Tronie z czaszek złożonym Milionach dusz rozrytych Przyszedłeś do mnie w nocy Zalałeś wizjami pięknymi O walce, potędze i mocy Pomnikach zwycięstw wzniesionych Haremie z dziewic złożonym Milionach dusz oddanych Przyszedłem do ciebie w nocy Zawyłeś z przeklętej radości A ja ci skrzydełka wyrwałem Bo tak po prostu zachciałem …
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam, Do mnie przemówił JENO HAREM. Pozdrawiam
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zależy od indywidualnego przypadku;)
Szaweł Galind Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czy to ten smok właśnie wyprowadził cię z czyścca? W piekle czy w niebie albo tu na ziemi lepiej piszesz niż w tym czyśccu Pozdrawiam
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ciekwe, ciekawe...tak właśnie działa przez strach, chytrością,cierpieniem osłabia człowieka...by mieć jego duszę, a jeśli człowiek pokazuje jego miejsce odrazu ucieka.
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale czeka tam w cieniu i pojawia się w chwili słabości, jest wytrwały.
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 było świetnie... ale żartobliwy ton ostatnich dwóch wersów zepsuł mi klimat :((( jestem szalenie niepocieszona
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ton wbrew pozorom nie miał być żartobliwy, ale to już kwestia indywidualnego odbioru. Dla mnie jest to wyznanie wiary w siebie;)))
Rekomendowane odpowiedzi