Krystian Koscielniak Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Szukam cię, pamiętam jedynie rozbłysk na czyjejś tarczy. Szukam cię wciąż- w tej chwili przed upadkiem, będącej jak morze na którym rozbitkowie niezatapialnych statków. Odnajdę cię.
Rachel_Grass Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 może to i nie jest dobry wiersz. mówta, co chceta. a mi się on podoba i łza się w oku kręci (chyba się starzeję :)).
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 tak, sprawia wrażenie bardzo młodzieńczego :). pozdrawiam.
Krystian Koscielniak Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Dzięki za komentarze, pozdr.
Baba_Izba Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 czytałam, ładny. Pozd.b. - baba
teresa943 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 tchnie wiarą w osiągnięcie celu poszukiwań bardzo ładny pozdrawiam -teresa
Immel Manka Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 podoba mi się prostota tego wiersza. bije z niego taka niewinność i nadzieja... pozdrawiam i powodzenia w dalszej twórczości.
Krystian Koscielniak Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Dziękuję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi