zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 narodziliśmy się po to, by czuć się bezpiecznie i bezpieczeństwo rozdawać ----Florian Werner z miłością i w imię miłości nie bój się szeptu trawy przygniatanej wodą załóż wianek z jej kropel głaszczących włosy pozwól lekko zawisnąć cienkim nitkom przeznaczenia nie oddawaj myślom wierz w lepszą przyszłość poddaj ciało pieszczocie obejmującej od głowy a potem przyjmij chrzest oczyszczającej kąpieli nie bój się tego co na prawdę istnieje i często nie w porę puka w twój parasol - zaufać to wspinać się po kroplach
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 No bardzo ładnie Stasiu, seks prawie występuje, tylko kasy nie doczytałem się, no chyba, że to rachunki pukają w parasol.
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 siee puka ;P dobrze że chociaż puka, ale jeżeli to deszczyk to chyba w porę parasol jest właśnie po to... pozdrawiam Jimmy
Baba_Izba Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 nie zaskoczyłaś mnie, jak zwykle, mile i czule. To nie tylko o wiosennym deszczu; "nie bój się tego co naprawdę istnieje i często nie w porę puka w twój parasol" Ładny wiersz i piękne to zakończenie! Pachnie wiosną, deszczem i nadzieją. Milusio pozdrawiam - baba
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stef, rachunki zawsze przed czasem pukają w putą kieszeń, cholery jedne.. dziekS
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. siepuku, :) nos parasol przy pogodzie, :) chciałeś rzec, zawsze w poręsię zjawjaszJimmy scmok spod para-sola
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech babo, ciebie nie tak 'łatfo' zaskoczyć, ale mam nadzieję że następnym- ZASKOCZE! bynajmniej bede próbowała... smok parasolkowy
Robert_Siudak Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 znowu zwiewnie, wiosennie i łagodnie od kiedy pojawiłem się na tym forum, to wyrasta mi Pani na czołową wiosenną wieszczkę ;) czekam z zaciekawieniem na jakiś wiersz w innym klimacie tudzież temacie. Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 mile jestem zaskoczona puentą:) niespodziewane zakończenie, ale czy pukanie w parasol jest wystarczająco słyszalne? Ładne choć nie jestem pewna czy skuteczne:)) + Pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 pozwól lekko zawisnąć cienkim nitkom przeznaczenia nie oddawaj myślom czci nie wierząc w lepszą przyszłość piękny wiersz o nadziei w wiosennej oprawie deszczu pod osłoną parasola cieplutko cmokam i jeszcze powrócę teresa
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Robert , kochaniutki, to o miłości i grzechu i oczyszczającej kąpieli w deszczu... jakby chrzest do nowego... to miłość puka w parasol, tylko trzeba umieć ją usłyszeć.... cmoki spod parasola...
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marusiu, jeśli nastawisz się na slyszenie miłości, to JĄ usłyszysz choćby pukała niesłyszalnie dla innych , jeśli ma być twoja- będzie... cmok
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Tereso, należy mysleć ZAWSZE pozytywnie, potęga podświadomości jest potężna, ale trzeba umieć ją wykorzystać dla swoich celów cmoki przedwiosenne
IN Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 bardzo wio-sennie i nadziejnie dobrze, że przemyciłaś muzę do tej zagramanicy (pod czapką?;) masz już tego priva? pytam w imieniu blondynki, bo chyba ma ochotę coś nagryzmolić ku Cię cmok!
Robert_Siudak Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zacząłbym od tego że jako taka miłość nie istenije ;) (teraz posypią się gormy na moją głowę, coś tak czuję ) jestem zdania że miłość to projekcja naszego bidulkowatego muzgu. ja zrozumiałem oczyszczenie przez deszcz jako przejżenie na oczy i przyjęcie bliżej nieokreślonego "szczęścia", mimo iż w początku jest łopatologicznie przedstawione " z miłością i w imię miłości" to jakoś zinterpretowałem o miłości do życia ( ostatnimi czasy miłość to osatatnia rzecz o której myślę) A cały wiersz pachnie mi deszczem, który dzisiaj padał w Krakowie, a po nim świeciło chwilami słońcę :) Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeszcze poczujesz jej moc, a u nas też padało cmok
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inuś mam swój komputer i priv chyba działa pisz, pisz, mam też gg-4065260 cmokes w lokes blondyneczko papapa
Waldemar Talar Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyjemny ciepły pieszczotliwy, taki w porę trafiony. a jeżeli chodzi o ten parasol-musi być zawsze pod ręką bo pogoda to wielka niewiadoma pozd. Waldemar
zak stanisława Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Waldi, pogoda jak zycie a zycie to gra a gra to TOtolotek, jak trafiśz toś szczęścxiarz cmok
Wstrentny Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piękny wiersz, takie pogodzenie się z życiem. przypomina mi fragment Forest Gumpa, kiedy po latach odwiedza Gumpa jego dowódca który stracił podczas wojny w Wietnamie nogi i odtąd codziennie rozmyślał o samobójstwie. płk. Dan Taylor z piękną, skośnooką żoną (nienawidził żółtków, bo przecież oni to mu zrobili!) na wspaniałych, kosmicznych (to o tworzywie) "nowych" nogach, uśmiechnięty teraz i pogodzony sam z sobą. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi