Mr._Żubr Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 A. dławił mnie twój oddech dławiło spojrzenie - moją własną nieświeżością się rzekło na parkowej ławce - dziś odświętnie skropionej niecodziennie słuchałem twoich banałów wyszarpujących mi oczy ale twój obraz wciąż pozostaje hasłem dostępu 26 II 2008
Marlett Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Mr.Żubr! ale twój obraz wciąż pozostaje hasłem dostępu Biorę:)) PozdrawiaM.
Mr._Żubr Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ bierz, bardzo proszę:) Dzięki, również pozdrawiam
IN Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja też :)
Waldemar Talar Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mi cały przypadł- pozd. Waldemar
Mr._Żubr Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja też :) Proszę, dziękuję, pozdrawiam. :D
Mr._Żubr Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mi cały przypadł- pozd. Waldemar Wreszcie:P:] Dzięki, pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja też :) i ja, i ja nieśmiało fankuję cmok spod parasola
Baba_Izba Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 czytałam, całość pochwalam. Pozdr. - baba
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 średnio Żubrze, ale jak na grafomaństwo (tzn jak na tytuł "grafomaństwo") to podchodzi pozdrawiam Jimmy
Mr._Żubr Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pochwalam Twe pochwały:] Dzięki, pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie:) Ale skoro średnio, to może jakieś rzeczowe zarzuty? Dzięki i pozdrawiam
JacekSojan Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 żyletka - ostro krajesz mister Żubrze; jeno z "nieświeżością" coś zrób-że, osobiście zaniósłbym cały ten wers do najbliższej puszczy i tam zostawił; :) J.S
Mr._Żubr Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Niestety, nieświeżość zostaje. Choć możliwe, że Czytelnik nic w tej nieświeżości nie widzi, to autor wie jednak swoje (jak zwykle zresztą). Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że któryś Czytacz coś w owej nieświeżości dostrzeże. Ale skoro - mimo to - całość nazywasz żyletką - dzięki wielkie, rad jestem:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi