Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pstryk pstryk tuc tuc tuc ewrybady dens klaszczemy mózgognioty
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ej yo Serocki zapodaje bit
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie to albo polityka , albo gastronomia (mc donald).
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Asia znow mnie podszczypuje :))))))) to ma podtekst erotyczny........wiersz af kors
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Szczególnie mózgognioty są takie erotyczne...
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "kobita upita, kobita zdobyta" mozgoj...by
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czemu się nie dziwię, bo dowiedziono , że w trakcie - przeżyć wyżej nazwanych - mają miejsce odmienne stany świadomosci (gniecione?)
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gniecienie nie wchodzui w gre...
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja tam mam odmienne stany świadomości, gdy mózgo..ba tylko powącham. Przy czynnościach róznych czujnym trzeba być.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I niech to stanie się mottem dnia dzisiejszego :) Przy czynnościach róznych czujnym trzeba być. ja bym to pogrubił wezykiem :)
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gromkie: czuj - czuwaj!
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co? stawka za duża?
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 stawka większa niż zycie
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to się nie podszywaj pod J23, tylko zagraj konwencjonalnie w bierki, o!
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moje podszycie jest znikome.....malow wlosia
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a podściółka tłuszczowa w jakim stanie ?
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. od innych J23
Rekomendowane odpowiedzi