kazelot Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 jestem nudny, brzydki bez gustu, poczucia humoru gruby i garbaty poznam inteligentną, zadbaną, dowcipną, zgrabną super ekstra niunie z którą będziemy się idealnie uzupełniać
zdzisław dyrman Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Musi, Ryba, bo inaczej dupa zbita. A Pana zbanują po raz setny i znowu będzie się Pan cieszył, że padł ofiarą zamachu na wolność słowa.:D
kazelot Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przesadzajmy znowu, ludzie na forum się od gówien i dup wyzywają a mnie mają banować za kurwe w tytule? poza tym to wiersz jest - moge sobie pozwolić za niski poziom chyba już nie banują :)
zdzisław dyrman Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przesadzajmy znowu, ludzie na forum się od gówien i dup wyzywają a mnie mają banować za kurwe w tytule? poza tym to wiersz jest - moge sobie pozwolić za niski poziom chyba już nie banują :) A nie wiem. Administracja jest zajęta przenoszeniem wątków z forum do jednego wybranego wątku oraz przewieszaniem ubrania na wyższy kołek. Lecz nigdy nie wiadomo. Już tak bywało, że admin nagle się obudził i za jednym posiedzeniem naście banów wystawił. A to bywało tak jak z tym człowiekiem, co mu ukradli zegarek. Nieważne: jemu ukradli, czy on ukradł. Ważne, że był zamieszany w kradzież zegarka.:)
kazelot Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, tylko że jak przyjdzie Czas Banowania, to i tak nieważne by było czy coś pisałem czy nie - dostałbym bana za to że mam klaudiusz na imie :) ale teraz jestem grzeczny i prosze nie podpuszczać moderacji na mnie a wiersz - to jest dobry wiersz ;) - dopatrzyłbym się tu nawet nawiązań do platona i jego teorii połówek :P
Marek Paprocki Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 niósł ślepy kulawego, dobrze im się działo więć może ty również brzydką i garbatą albo jaką inną kazelocie dupe
kazelot Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wnętrze mam całkiem zadbane - umówisz się ze mną? przyjade po Ciebie nie ważne kiedy nie ważne gdzie, ale strasznie się cieszę, że wreszcie spotkałem dziewczyne która nie patrzy na wygląd
kazelot Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale wtedy nie byłobyby tego doskonałego uzupełniania się
kazelot Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzisz - to jest właśnie hipokryzja - łatwo powiedzieć coś miłego - chętnie nawet w to wierzymy - że tacy dobrzy jesteśmy, że ponad ograniczenia fizyczne, że nie zwracamy uwagi na takie przyciemne sprawy...ale jak Ci przed oczyma stanęła perspektywa takiego spotkania, to już niewesoło, wszystko się rypie, bo rzeczywistość weryfikuje nasze wyobrażenia o własnej wspaniałości /bez urazy :) /
kazelot Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie musisz się tłumaczyć - to żaden wstyd być człowiekiem ja tylko chciałem powiedzieć że życie nie jest sprawiedliwe i tyle:) pozdrawiam :)
zdzisław dyrman Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Ależ, Claudio, życie jest jak dziwka.:] Ja na ten przykład starałem się, ale do ślubu. Potem już nie trzeba.;p
zdzisław dyrman Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie stwierdzenia to są oczywiście tylko zaczepki, i nie mam zamiaru na nie odpowiadać nic nie jest na zawsze - złota myśl ;) pozdrawiam:) I słusznie. Bo to do kazelota było:)
Agnes Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 ładnie się reklamujesz :) w zasadzie to nie oceniając tego tekstu stricte wg kryteriów (czy coś takiego w ogóle istnieje) poetyckich, to pomysł jest dobry. ale z garbem to już chyba przesadziłeś:) pozdr. inteligentna, dowcipna, zgrabna, super ekstra niunia :D Agneska
kazelot Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 [quote=inteligentna, dowcipna, zgrabna, super ekstra niunia :D Agneska]ale z garbem to już chyba przesadziłeś:) bo się dawno nie widzieliśmy - w międzyczasie sobie wyhodowałem :)
Rafał Różewicz Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 hehe śmieszne, ale mogą pomóc w tym pewne biura:) +
kazelot Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. głupia rada - wysłałem do biura ochrony rządu - i teraz będę miał sprawe że się naśmiewam z prezydenta :/
Robert_Siudak Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Jak dla mnie to frustracja PL-a jest nieprzeciętna w odróżnieniu od głębokości tekstu ;) To tylko moja osobista opinia. pozdrawiam.
kazelot Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, to jeden z bardzo nielicznych moich tekstow, w ktorych nie utożsamiam się z peelem (przynajmniej nie całkowicie :) ) ale tak szczerze mówiąc myślałem że to jednak będzie smieszne, a tu nikt się nie śmieje :(
WaMig Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 ... tyle masz komentarzy i jeszcze ja (przeskoczyłem z forum dla początkujących i tymi paroma pierwszymi jestem niemile rozczarowany - jeśli tak ma wyglądać poezja dla zaawansowanych, to wolę być niedorozwojem - ale to do innych) ... ... bałem się, że dopiszesz, iż jesteś jeszcze "głupi" - a to nie byłoby prawdą, o czym sam utwór zaświadcza ... no, ale jest on również przejawem poczucia humoru - więc tutaj jakaś niekonsekwencja ... albo-albo, za czymś kiedyś przychodzi się jednak opowiedzieć ... ... w skali powszechnej (kosmicznej?) + i - wydaje się, iż dążą do zbilansowania się ... w życiu codziennym może Ci się nie udać spotkać "wypisanej" odpowiedniczki ... hmm ... Pozdrawiam księgowo !
JacekSojan Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 zabawne, błyskotliwe; a inteligencja nawet garbatemu nie wystarczy za zadośćuczynienie? co za chciwość! wszystkie naj mieć nie można; i nikt wszystkiego nie ma; i to jest sprawiedliwe; :) J.S
Rekomendowane odpowiedzi