Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 kwitną zanim zwiędną ja dla ciebie nigdy
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie - na dwoje babka wróżyła, bo może nie zwiędnie? Pozdrawiam i dziekuję:)
egzegeta Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 ja bym wyrzucił pierwszy wers i wtedy spoko;)
Baba_Izba Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 czytałam, nie mam zdania, pomyślę, wrócę. Pozdrawiam - baba
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no najlepiej sam tytuł:)hih!zostawić:)) Ale musi coś być napisane żeby nie było:)) Dziękuję i pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, bo to jest opowiadanie o tym, że kwiatki kwitną i potem więdną, a ona dla niego nigdy albo nie zwiędnie (miłość) albo nie zakwitnie(nie - miłość) Pozdrawiam i dziękuję:))
egzegeta Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marusia no co Ty:) przeciez tytuł tez mówi i to trza czytać w całościwszystkie kwiaty zwiędną ja dla ciebie nigdy
adolf Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 wy mnie chcecie zabic.. no bez jaj - ile mozna? pozdrt.
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marusia no co Ty:) przeciez tytuł tez mówi i to trza czytać w całościwszystkie kwiaty zwiędną ja dla ciebie nigdy pewnie, wszystko można i bardzo się cieszę z każdej innowacji;nowe spojrzenie bardzo pomaga:)) dziękuję bardzo:))) Serdeczności!!
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, gdzie tam:) zaraz zabić:)) a pomęczyć się z nami nie można?Pozdrawiam i dziękuję:)))
zak stanisława Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 ja dla ciebie nie zwiedne? ;)) roznie mozna zinterpretowac cmokEs
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ile piękności uwiędło, bo się niedoczekało:))) a te co się doczekały kwitły i przedwcześnie zeszły; albo nie? Pozdrawiam i bardzo dziękuję:))))
egzegeta Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Marusia Ty chyba musiałas czytać moją miniaturkę że Ci o więdnięciu naszło;)) oto ona: Posucha kupiłem ci stanik w kwiatki one więdną obiecuję poprawę ;)))
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. całuśna ta miniaturka i też zadaję sobie pytanie; czy na pewno kwiatki więdną? a może to co pod nimi ukryte więdnie:))) jak się ofiarodawca nie poprawi? Cały urok w miniaturkach, bo można czytać na różne sposoby:)
egzegeta Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Marusia z takimi komentami to Ty jesteś całuśna;))) ))))))))))))))))))))))))))
Mr._Żubr Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Też lubię czasem miniaturkę trzasnąć:] Ta tutaj w dość ciekawy sposób mówi o swoistej obojętności, ale chyba jednak zbyt wprost... Tak jakoś.
Tomasz_Piekło Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawy myk z tym niedookreśleniem, bo nie wiadomo, czy to "ja" w wierszu nigdy nie zakwitnie czy nigdy nie zwiędnie i to przemawia na korzyść tej miniaturki. Pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak sobie myślę, że jak mogą powstać dwa "domysły", to nie tak całkiem wprost:))))Dziekuję i pozdrawiam:)) bardzo!!!
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawy myk z tym niedookreśleniem, bo nie wiadomo, czy to "ja" w wierszu nigdy nie zakwitnie czy nigdy nie zwiędnie i to przemawia na korzyść tej miniaturki. Pozdrawiam Dziekuję bardzo za zauważenie tej "drobnicy" Pozdrawiam ciepło:))
Rekomendowane odpowiedzi