Krzysztof Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 może przyjdziesz tu gdy głęboka noc zapuka w okno i pojawi się uśmiech na twarzy może to małe szczęście z których składa się droga życia taka jedynie przedziwna może otworzą się kwiaty i usłyszę pukanie czułego serca serca które czeka które umie czekać gdy głęboka noc zapuka w okno ty zjawisz się tu pojawi się uśmiech na twarzy
Judyt Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 mmm w prawdzie nie naszła jeszcze głęboka noc ale uśmiech fajowy (; pozdr. ciepło
Krzysztof Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nadchodziła nie raz :) a teraz tak słonecznie, mm ciepłe pozdrowienia ;)
Maggie Grape Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zrobiło się tak romantycznie, tak delikatnie, takie muśnięcie palców jakby. Ładne, chociaż chyba nie dla mnie. Pozdrawiam:).
Krzysztof Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli tylko chcemy, wszystko jest dla nas :) milego dnia :)
Rachel_Grass Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 pan chyba pogodnym człowiekiem jest. może i nie w moim stylu, ale ma w sobie magię pana wiersz. umila taki brzydki dzień jak dziś. pozdrawiam ciepło.
Krzysztof Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. staram się tego nie zgubić w codzienności :) słońca (sun) pozdrawiam
mycha Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 bardzo ciepły. bardzo potrzebny. zmieniłabym coś w ostatnim wersie, ale nie wiem jeszcze, co.
Maggie Grape Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli tylko chcemy, wszystko jest dla nas :) milego dnia :) Chyba nie. Zwłaszcza takie delikatne pisanie (bo po kolejnym przeczytaniu ta subtelność jest jeszcze bardziej wyczuwalna), a co się z tym wiąże- odczuwanie. serce które czeka które umie czekać Te dwa werse są śliczne, bardzo mi się podobają. Takie malowane cieniutkim pędzelkiem:).
Krzysztof Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też zastanawiałem się nad tym, żeby było jak w pierszym wersie :) jednak poczułem, że brak "i" doda pauzy i nieco wydzieli ostatni wers z całości :)
Krzysztof Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło :) pozdrawiam serdecznie
Krzysztof Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli tylko chcemy, wszystko jest dla nas :) milego dnia :) Chyba nie. Zwłaszcza takie delikatne pisanie (bo po kolejnym przeczytaniu ta subtelność jest jeszcze bardziej wyczuwalna), a co się z tym wiąże- odczuwanie. serce które czeka które umie czekać Te dwa werse są śliczne, bardzo mi się podobają. Takie malowane cieniutkim pędzelkiem:). no się nie sprzeczam :D subtelności :)
mycha Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 tzn. wg mnie wtedy łamie się rytm. :)
Krzysztof Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. potrzebuje tego złamania :))
Krzysztof Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eghm, nie rozumiem :D dziewczyna, owszem :) nowa? no juz sporo czasu :) dzielic sie, tylko jesli wierszami :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi