Marusia aganiok Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 co do kolan ledwo sięgnie miraż wszelkiej niestrawności proszę już mi nie mieć za złe że wciąż nosem na sam przód skok z zamiarem nieudania przez przeszkodę wystającą mógł zakończyć się tragicznie więc dziękuję za ten cud ślimak lepiej ma ode mnie o przechwałkach nie wie nic jemu wszystko obojetne jedno życie - jeden rytm
kaja-maja28 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
kaja-maja28 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też najpierw nosem;):)
Marusia aganiok Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 "Dzienki, dzienki"!!!! Miło, że zajrzałaś:))) walentynkowo pozdrawiam:))))
kaja-maja28 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja Ciebie też;)serdeczności życzę
zak stanisława Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 bardzo rytmiczny, ciekawej treści wiersz cmok
Fagot Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Można i tak i nawet nieźle to wygląda, oczywiście + Pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 mi też jakoś nie przypadł do gustu, ale taki zaspany dzień :)
Marusia aganiok Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie też nie wszystko przypada:)) I dobrze:)) Dziękuję i pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo to nie jest o zwierzątkach:) T.m.i.n.p.
Marusia aganiok Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam:)))
Marusia aganiok Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i mocno ściskam:)))
Marusia aganiok Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo to nie jest o zwierzątkach:) T.m.i.n.p. dlatego narysowałam daszki i m in dlatego sie rozpada ;) po prostu zwierzątko ni w muszlę ni w czułek ; ) ale je daszek no to w daszek:)) Niech mu będzie:)) Niech ma coś swojego - dostawi ściany i będzie domek, a potem na plecki się przybije i będzie ślimaczek:)))
allena Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Chyba jako jedynemu nigdzie się nie śpieszy.Ludzie tak nie potrafią, nawet jak sobie obiecają.Jest czego zazdościć:) a.
zak stanisława Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak i tylko on jeden nie ma potknięć, bo wszędzie- ślimacząc wszystko po drodze - wejdzie... cmok Marusiu
Marusia aganiok Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 bo to wszystko z obserwacji - można go straszyć, a on nawet nie przyśpieszy; najwyżej się schowa:))) Dziękuję i pozdrawiam ze ściskiem.
Marusia aganiok Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie:) Dziękuję:)) Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (...) ślimak lepiej ma ode mnie o przechwałkach nie wie nic jemu wszystko obojetne jedno życie - jeden rytm :).. zabawnie. Dobrze jest przeczytać coś takiego, by otrząsnąć się z powagi tematów w innych wierszach. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi