Amras_Elensar Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A gdyby anioły strajkowały "Ogłaszamy dzień bierności" Zastępy anielskie zablokują drogę do nieba Głodówka w raju Boska policja w akcji- krwawe stłumienie rewolucji(?) A tu na ziemi dzień anarchii Zabraknie zielonych świateł Anioł intuicji nie przyjdzie Cherubini rozumu zasną w styropianie Serafini dobroci sami pozrzucają karabiny Panie Boże... Zbaw nas od anielskich strajków
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wg mojego bardzo,bardzo skromnego zdania, udało ci się stworzyć kilka naprawde ciekawych wersów.Jednak całości czegoś brakuje.A może czegoś jest za dużo?
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hehe, już widzę anioła w krawacie w biało-czerwone paski ;))) dla mnie wiersz powinien skończyć się po pierwszej zwrotce - potem niestety...ehm... po prostu za dużo tych aniołow w wierszach występuje... (następny strajk będize pewnie z tego powodu ;)) pozdrawiam
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Anioł intuicji nie przyjdzie - to jest całkiem niezłe.A te czerwonobiałe krawaty-cóż...Dobrze ze aniołów nie widać tak wyraźnie.
Amras_Elensar Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziekuję za krytykę. Miałem może jakiś tam pomysł na ten wiersz. Jestem pocztkującym, totalnym amatorem i tylko tym mogę wytłumaczyc fakt, że nie umiałem go wykorzystać. Postaram się cos zmienic.
Arahja Staszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A mi się podoba. Jakby się tak zastanowić, to codziennie gdzieś na Ziemi jesteśmy świadkami takich anielskich strajków... Przyczyną jest człowiek. niestety. Pozdrawiam cieplutko Anioła
Rekomendowane odpowiedzi