w łodzi mierz Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 ......................................dedykowane takiemu jednemu......... wiosną nieobsianych pól patrzę na półki tłustym poetom podległe. zwarte jak głód malutkiej córki – płacze bo mleko daleko a mamy wzór na dysce szumi – czytam jej nieco potem jabłuszko. król-ból strzela z dwururki: kolka i lato zimą jeszcze byłaś płód teraz w południe grzejemy krętą dróżką - bez śladów kół skrót - do babci: na mur parzy się mięta jesienią nie będzie zbiór wierszy – wiewiórki wojna przeklęta z żył mi wytoczy. ty tul się do mnie córuś, rośnij. nieprędko zrobi znowu mój Bóg „buc” z czułością w czółko. tylko pamięcią mogę dotknąć, objąć w pół twoją mamusię. rozrzucam ziarno po wspólnych domach mód, w obcych stołówkach duchowe jadło układam sobie na mózg. z ohydą pluję w sztuk mistrzów sadło „books” z półek ściągam na stół i pokazuję puste, zwietrzałe miejsce gdzie grzechotek luz dobrze się czuje. empata? e tam: poeta nie musi już pisać w ogóle – stworzył człowieka
ava mirabell Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. peel został ojcem, to gratuluję, co do ostatniej - chyba teraz właśnie powinien zacząć, a przy okazji rzeźbić, modelować, chronić i nade wszystko kochać ludziów, ufff :) pozdrawiam ) ava.
w łodzi mierz Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 do formy nie jestem przekonany nagle
Judyt Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 niezła paleta pozdr. ciepłe tyle sie wysiłam
w łodzi mierz Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 ava: ufff judyt: nie rozumiem
Rekomendowane odpowiedzi