Marlett Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 będziesz siedział wygodnie w fotelu udając że za mną się nie rozglądasz za każdą kobietą wodzisz wzrokiem licząc że jeszcze nie ja podchodzę zasłonię twoje oczy i przytulę głowę do mojego policzka będziemy czekać na cud przestraszeni nadejściem rozstania nie mieszczą się już w naszych głowach powiedz tylko że ładnie pachnę i dłonie mam dość delikatne na twojej skórze te same rysy co posąg z brązu pokryte delikatnie piękną zielonkawą patyną
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 romantycznie, zackniło mi się to takich scen cmok Marlettko.
Rachel_Grass Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 hm, hm... no romantycznie, ale jakiś brak... czego? nie wiem. jak wymyślę, napiszę. pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 miało być romantycznie ale przegadane scenka super ale słów za dużo - chyba że wiersz miał oddać wieczność. pozdrawiam Jacek
M._Krzywak Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Marlett - krztynkę dłoni za dużo. Mam wrażenie, że tym razem zbyt opisowo i nie udało się odbiec od typowego obrazowania - a szkoda, zwłaszcza dla puenty. Pozdrawiam za to naj naj :)
Judyt Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 zdaje się że wieczność-czekania nie wiadomo ile tylko zostawie tyle, bo kontuzja dotknęła równo poukładane dość czy tak się da? pozdr. ciepło
Marlett Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanko! Przeciesz niedługo wiosna:)) Dziękuję,że odwiedzasz. Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rachel! Miło,że jesteś, ale nie potrafię odpowiedzieć wnikliwiej na Twój koment. Wiersz zawiera pewien obraz i odczucia peelki, reszta to wyobraźnia czytelnika. Dziękuję. Radości.
Marlett Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku! Szczerze ?- nie starałam się o romantyzm. Jeśli w wierszu dostrzegasz ,że oczekiwanie i niecierpliwość może stać się wiecznością, autor w jakimś stopniu osiągnął zamierzenie. Dziękuję ,pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał! Słuszna uwaga. Myślę że jest już lepiej. Pointa trochę ukryta,ale peelka jest onieśmielona i oczekuje na spotkanie. Dziękuję. Również ciepło pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś zastanawiałam się dlaczego tak "uparcie" ;) układasz wiersz w "równe" strofki, (podczas gdy większość pocięłaby go na kawałki enterami akcentując najbardziej smakowite kąski;) ale przestałam - od czasu gdy komentując jakiegoś mojego stworka użyłaś stwierdzenia, żeby czegoś tam nie robić bo "czytelnik sobie poradzi" i masz rację... jeśli czytelnika wciągnie myśl wiersza odnajdzie właściwą drogę mnie wciąga... i nie staram się sugerować zmian, bo czytając ponownie za jakiś czas, znajduję nowy sens, który umknąłby gdybyś zmieniła według mego widzimisię ;) masz swój styl pisania - rozpoznawalny a dzisiaj najbardziej do mnie trafia ostatnia strofka, :))) Pchło! Bardzo się cieszę z takiego jak Ty czytelnika , Im więcej odnajdujesztym wieksza moja radość. Zresztą wiele moich wierszy dedykuję ( większa radośc pisania). Dziękuję INko.Słoneczka.
Waldemar Talar Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rachel! Miło,że jesteś, ale nie potrafię odpowiedzieć wnikliwiej na Twój koment. Wiersz zawiera pewien obraz i odczucia peelki, reszta to wyobraźnia czytelnika. Dziękuję. Radości. i na tym to polega Marlett. mi wiersz przypadł właśnie dlatego. pozdrawiam życząc miłego dnia -Waldemar
Marlett Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyto! Nie jest ważne ile się czeka, ważne na kogo,na co się czeka. Dziękuję.Słońca.
Nata_Kruk Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Marlett, widzę, że cierpliwie brniesz swoją dróżką.... "Cała wieczność"... spacerkiem przeszłam po kolejnych wersach i dla mnie, ostatnia strofka jest najlepsza, ale jako całość... troszkę "rozgadane" Wiem, że tylko Ty najlepiej wiesz, w czym rzecz... :) Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rachel! Miło,że jesteś, ale nie potrafię odpowiedzieć wnikliwiej na Twój koment. Wiersz zawiera pewien obraz i odczucia peelki, reszta to wyobraźnia czytelnika. Dziękuję. Radości. i na tym to polega Marlett. mi wiersz przypadł właśnie dlatego. pozdrawiam życząc miłego dnia -Waldemar Talarku! Bardzo Ci dziękuję za miłe slowa i cieszę, że coś odnalazłeś. Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Natko ! Z natury jestem małomówna:) Dla mnie ostatnia również naj.. Dziękuję .Uśmiechu.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 o i tu mnie spotkał spokój:) Drugą strofę przytuliłam:)) Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyto! Nie jest ważne ile się czeka, ważne na kogo,na co się czeka. Dziękuję.Słońca. na spokój obecnie Wzajemnie
Marlett Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marusiu! Są sytuacje gdzie spokojem można wiele zdziałać. Dziękuję.Słońca.
Marlett Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyto! Nie jest ważne ile się czeka, ważne na kogo,na co się czeka. Dziękuję.Słońca. na spokój obecnie Wzajemnie Judyto! Każdemu się przyda. Uśmiechu.
Rekomendowane odpowiedzi