Judyt Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 przez błota kałuże roztopy emocji zgaszone szedł człowiek prze chodząc siebie sam brzozowe po łacie omijając i mżawki zroszone chodników śliskich witając dziękował za to co ma a bardziej za grube nie * pragnienia dotknęły chmary usilniej za długo stojąc ostatecznie wyłapie w zawiesinie struny i tak dalej kruszejące zęby z garści niespokojnym spóźni o minutę w dyspozycji chwil podkreślony pełny dyżur przed marnowaniem cholera jak obiecuje a nie ma przewidzisz czy pokręcisz stroną małych wartości no i co niezdarny mój kleks 19/22.01.08r. --------------------------------- z biegiem czasu: pozwoliłam sobie nad czy podlinię: czytelnicy de best- jakoś tak
ava mirabell Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytałam w 'profilu' I i II i powiem, że masz swój styl, zauważyłam jednak, że peelka dojrzewa coraz głębszymi dylematami, kroi się chyba cykl jaki, bo każdy cuś sobie przyswoi, ja bierę od :' przewidzisz...' z kleksem włącznie ;p pozdrawiam :) ava
Rachel_Grass Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 tylko tę "minute" z ę, i już. trochę mi ta minuta przeszkadza. do wiersza- jeszcze bym usunęła "no i co", ale to tylko taki mój pomysł. wiersz bdb, plus nawet może.
Judyt Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytałam w 'profilu' I i II i powiem, że masz swój styl, zauważyłam jednak, że peelka dojrzewa coraz głębszymi dylematami, kroi się chyba cykl jaki, bo każdy cuś sobie przyswoi, ja bierę od :' przewidzisz...' z kleksem włącznie ;p pozdrawiam :) ava dziękuję z serca styl? jaki styl? bardzo ciekawa go poznać więc avo: mów :)) dziękuję za obecność i głębszą czytelność pelką żadną nie jestem jednakże tak tu się przyjmuje więc już nie narzekam;) choć to mi mile schlebia pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 ja wyskubałam rodzynka, ale widzę że Wu pierwsza go zjadła więc obejdę się smakiem i tym co od gwiazdki. cmok
Marusia aganiok Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 ciekawie się rozpisujesz - oszczędzając na formie i tak masz dużo do powiedzenia; Podoba się:))) Pozdrawiam.
ava mirabell Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytałam w 'profilu' I i II i powiem, że masz swój styl, zauważyłam jednak, że peelka dojrzewa coraz głębszymi dylematami, kroi się chyba cykl jaki, bo każdy cuś sobie przyswoi, ja bierę od :' przewidzisz...' z kleksem włącznie ;p pozdrawiam :) ava dziękuję z serca styl? jaki styl? bardzo ciekawa go poznać więc avo: mów :)) dziękuję za obecność i głębszą czytelność pelką żadną nie jestem jednakże tak tu się przyjmuje więc już nie narzekam choć to mi mile schlebia pozdrawiam ciepło piszę peelka, bo to określenie niesie ze sobą pewną odskocznię, dysonans między przeżyciami osobistymi Autora, a doświadczeniami z zewnątrz, pisząc, nie zawsze utożsamiamy się z tematem, jest on czasem wynikiem naszych obserwacji, podglądu otaczającej rzeczywistości. styl; uważam, że Twój 'cykl' jest nacechowany takim charakterystycznym stylem: Jesteś taka... niedopowiedziana, otwarta. Nie kończysz konkretną, żelazną pointą, rzucasz impuls, iskrę, zapalasz światełko, czasem myśl;'otrząśnij to co możesz nie na siłę'. Twój przekaz jest wolny interpretacyjnie, stąd znamiona pełnej uniwersalności, ja np. tak nie potrafię, raczej precyzuję i to bardzo ogranicza - tyle ode mnie ( uwaga! ) z bardzo zielonej grządki :) a, tak... jeśli chcesz mnie wygonić, napisz jeszcze raz, że schlebiam; coś cholernie wyczulona jestem:/ pozdrawiam ) ava.
Judyt Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję wuszko dzie za obecność (:pozdr. ciepło..
Judyt Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rachel dziękuję serdecznie a minute.. minuta tak wiele może i zarówno za obecność :) dobrze wszystko da się zrobić jak się chce a no i co jest takie niedbałe może tak a faktycznie może i bez takiego no i co?mm każdy pomysł dobry aby dobry pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. P. Stanisławo ależ proszę się zajadać i częstować a tak sobie wpadł rodzynek on tak specjalnie pomiędzy i niech mu tam dobrze będzie ( a co gwiazdka ?) dziękuję za obecność pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marusiu za obecność Twą i pozdr. ciepło :)
Judyt Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję z serca styl? jaki styl? bardzo ciekawa go poznać więc avo: mów :)) dziękuję za obecność i głębszą czytelność pelką żadną nie jestem jednakże tak tu się przyjmuje więc już nie narzekam choć to mi mile schlebia pozdrawiam ciepło piszę peelka, bo to określenie niesie ze sobą pewną odskocznię, dysonans między przeżyciami osobistymi Autora, a doświadczeniami z zewnątrz, pisząc, nie zawsze utożsamiamy się z tematem, jest on czasem wynikiem naszych obserwacji, podglądu otaczającej rzeczywistości. styl; uważam, że Twój 'cykl' jest nacechowany takim charakterystycznym stylem: Jesteś taka... niedopowiedziana, otwarta. Nie kończysz konkretną, żelazną pointą, rzucasz impuls, iskrę, zapalasz światełko, czasem myśl;'otrząśnij to co możesz nie na siłę'. Twój przekaz jest wolny interpretacyjnie, stąd znamiona pełnej uniwersalności, ja np. tak nie potrafię, raczej precyzuję i to bardzo ogranicza - tyle ode mnie ( uwaga! ) z bardzo zielonej grządki :) a, tak... jeśli chcesz mnie wygonić, napisz jeszcze raz, że schlebiam; coś cholernie wyczulona jestem:/ pozdrawiam ) ava. cholerne wyczulenie jest dobre alee.. ale trzeba nad nim pracować żeby nie wybuchło z zieleńszej grządki dziękuję za obecność :) czy to ja jestem? czy pisadło? nie wyganiam wolna wola avo i cenię słowo bardzo od bo bardzo miło żeś czytelnikowała to cieszy i pozdr. ciepło
Marlett Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Judyt! w dyspozycji chwil podkreślony pełny dyżur przed marnowaniem cholera jak obiecuje a nie ma ten fragment najbardziej mnie zastanwia:) PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko dziękuję za obecność i chwilę :) pozdr. ciepło
Marcin B Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zastanawia mnie to rozbijanie wersów w pierwszej strofie, czy potrzebne. Co do wiersza, to jest ciekawy, trudny, bo nie wszystko potrafiłem sobie zinterpretować, ale widać w tym ciekawe podeście, pewną indywidualność pisania. Pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aa..to jakiś czas temu, dziękuję Marcinie, że zechciałeś poczytać przede wszystkim i za obecność pod(...),mam nadzieję, że się nie martwisz, (:J.
Rekomendowane odpowiedzi