piotr patt Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 genezaret moje genezaret bo upadłe zawsze gdzieś zostaje kilka centymetrów pomiędzy i chwile w których się kocha czyli takie tam odliczanie gniazd albo rodzenie legend w sytuacjach bez wyjścia w końcu nie każda noc ma koniec pojutrze z instalacją dłoni w wersji trial dlatego przechodzi w milczenie chociaż to i tak za dużo napisane jeszcze tylko chwytanie świateł jak w pierwszym śnie o marii skazanym na sukces wystarczy mieć coś na języku by trzymać za zębami aż zacznie zżerać ciekawość do wątłych piersi kobiety mówiłem kurwa magda rozbieraj się
w łodzi mierz Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 A ... to ty. Podoba mi się ten enter przed "napisane" - kopie po goleniach.
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 takie zdawałoby się stopienie rzeczywistości z wiecznością zatrważający koniec jest potrzebny a przynajmniej tutaj dobry pozdrawiam ciepło
Rachel_Grass Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 mnie się podoba bardzo to, co kursywą, jest świetne. wiersz bardzo dobry. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi