Marlett Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żubrze! Nie wydaje mi się by pointa była słaba, a być może mało zrozumiala. Czytelnik ma prawo do subiektywizmu, Dziękuję. Radości.
IN Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 zagadkowy związek peelki z wojownikiem wiersz porusza wyobraźnię można go interpretować na wiele sposobów podoba się, :)
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 INko! Cieszę się jeśli dostrzegasz wiele interpretacji. Można powiedzieć ''zagadkowy'', z pewnością niezwykły. Dzięki wielkie.Buziaki:))
Pancolek Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 patrzę zachłannie na profil czoła dostrzegając tylko jedną bliznę nie widziałam kiedy związano ci sznurem ręce i nogi chciano jeszcze oczu pozbawić i nigdy bym nie zobaczyła odbicia w listach napisałam o całej tęsknocie którą mogę oddychać to nic że upadł Rzym Wybacz, Marlettko, ale ta wersja mi bliższa, ale i tak daję pluska. Motyw z Rzymem misterny i działa ładnie na wyobraźnię :) + Pancuś
Emu Rouge Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 nigdy bym nie zobaczyła swojegoodbicia w listach napisałam o całej tęsknocie którą mogę oddychać to nic że upadł Rzym dzięki tobie moje oczy są pełne blasku to mi się podoba najbardziej, choć myslę sobie, że wytluszczony wers tak jakby nie grał...nie żeby wersja podana przez Pancusia była cała lepsza, ale ten fragment chyba rozwiązany jest gustowniej. Wiersz miejscami bardziej, miejscami mniej, ale generalnie urzekający;))) pzdr ciepło:)aga
Marlett Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolku! Pamiętam z W. miałeś podobne zdanie, ale motyw oczu jest dla mnie ważny. Dziękuję za każde odwiedziny:)) Radości.
Marlett Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Ago! Wiersz oparty na autentycznych faktach, być może nie do końca przemawia do czytelnika. Czytelnik ma prawo do subiektywizmu. Bardzo dziękuję za koment:) PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi