Waldemar Talar Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 gdy ktoś woła pomocy to bez chwili wahania podajmy mu rękę nie pozwólmy żeby musiał dotknąć dna które jest zamulone więc nie będzie miał najmniejszej szansy od niego się odbić
Marlett Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Talarku! Woda przy mulistym dnie jest niebezpieczna, a dno jeszcze bardziej, więc ofiara trudna do odnalezienia. Byle dłoń w tym kierunku była wcześnie podana. Radości.
Judyt Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 :) mmmm przybijam łapke pozdrawiam ciepło
Nata_Kruk Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Waldku, no nie wiem, czy tak naprawdę bez chwili wahania podajemy komuś pomocną rękę. Tak wiele wokół nas fałszywej uprzejmości... nie mniej, Twoje słowa mogą do tego zachęcić. Pozdrawiam... :)
Waldemar Talar Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tez tak sądzę-byle w czas . pozdrawiam Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Judyt-miłej niedzieli życzę Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny Nata-mam nadzieje że zachęcą . pozdrawiam Waldemar
Tali Maciej Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 niestety nie kupił mnie ten wiersz, jakby zbyt oczywisty, już wiadomo po pierwsze strofie co będzie w drugiej i trzeciej niestety na nie pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Przyznaję rację Maciejowi. Od samego początku wiersza wszystko podane wprost. Samo przesłanie, z tym zamulonym dnem, od którego nie można się odbić jest w porządku, ale myślę, że trzeba by podać to w zupełnie inny sposób. Pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mimo to za wizytę bardzo dziękuje. pozdrawiam Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tobie również dziękuje za odwiedziny-pomyślę o przeróbce- pozdrawiam Waldemar
Magnetowit_R. Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 czekalem ze cos mnie zaskoczy na koncu. a tu chrzescijanska mysl - takie oczywiste. dla mnie nic szczegolnego. ale skojarzył mi się dowcip o tonącym księdzu... "Daj !" o rękę wołali co go ratowali, lecz ksiądz w sadzawce topił się dalej... wtem "Masz!" ktoś krzyknął i ksiądz, o dziwo, za dłoń mocno chwycił ,i na wierzch wypłynął... pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Magnetowidzie za odwiedziny. może innym razem będzie zaskoczenie.. pozdrawiam Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi