Marusia aganiok Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 dzisiaj odżyłam na afiszach w malarskiej wizji zobaczyłam nowy film odnalazłam symetrię trwania za wszelką cenę zamykam oczy i słyszę mowę zegarka teraz mogę tylko zabić czas
zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 zgadzam się, też bym chciała drania tak ciut, ciut ukatrupić, podoba mi się koncepcja cmok
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 o skubaniec żeby dał się zabić to pokroić i na sałatkę(; pozdr. ciepło
HAYQ Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Widzę, że "Budzikom śmierć" i "Piasek" (nie cierpię :) wiecznie żywy ;)) Twój wiersz lepszy, pozdrawiam. :)
Marusia aganiok Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. marianno ja - nie mam pojęcia co on na to:) Dziękuję i pozdrawiam:))
Marusia aganiok Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O tak! kto by nie chciał:)) Dziękuję za poczytanie i pozdrawiam:))
Marusia aganiok Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda? Raz poszatkowany i zjedzony pewnie by przestał uciekać. Pozdrawiam i dziękuję:)
Marusia aganiok Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obojętnie jaki zegarek - każdy mierzy to samo! "Piasek" to nie mój typ; też tak mam:) Pozdrawiam i dziękuję:))
Marlett Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Marusiu! dzisiaj odżyłam .... teraz mogę tylko zabić czas Wersy ładnie się komponują. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi