Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 znam tą kobietę stojącą z drwiącym uśmiechem w lustrze szczerości spogląda na mnie smutna niepokojąca mówi pustymi słowami nie wydając dźwięku mimo to słyszę ją od środka rozdzierającą moją duszę [sub]Tekst był edytowany przez Emilia Zone dnia 19-05-2004 11:11.[/sub]
Adam_Miks Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dobry choć trochę znany z innych wierszy Adam Miks
Nowak Grzegorz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podoba mi sie styl jakim piszesz...ogolnie wiersz-dobry..tylko czegos mi w nim brakuje... zajrzyj do mojego sumienia...pozdrawiam serdecznie
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Adamie.. nic na to nie poradzę, że temat już znany piszę co czuję nie ważne, czy ktoś wcześniej ujął to tymi samymi, bądź innymi słowy sam Pan pisze, więc powinien Pan zdawać sobie sprawę z tego, iż czasem to, co wydaje nam się odkrywcze, w istocie swojej zostało już stworzone.. ale.. zawsze pozostaje nam ta mała iskra, że jednak my odkryliśmy TO na nowo i to pod innym kątem - naszym "kątem" pozdrawiam Emilka
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Grzegorzu, ja do Pana sumienia zaglądać nie pragnę :) toż to zbyt osobiste źródło natchnienia :) a co do Pana wiersza pod tym tytułem.. niech Pan uważniej przeglądnie komentarze, już tam jestem :) dziękuję bardzo za komplement cieszy mnie, że podoba się Panu mój styl.. :) pozdrawiam Emilka
Nowak Grzegorz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 " szkoda, że czasem tytuł ogranicza odbiór wiersza.." fakt- przepraszam za przeoczenie:) pozdrawiam
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nic nie szkodzi.. :)) mała mróweczka jestem i trudno mnie dojrzeć :)) pozdrawiam Emilka
Adam_Miks Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ależ wcale nie uznałam tego za przyczepianie się :)) po prostu pragnęłam to Panu wyjaśnić :)) pozdrawiam Emilka
Nowak Grzegorz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wcale nie..bardzo podoba mi sie to co robisz...i uwazam ze jestes zauwazalna...tworzysz cos niepowtarzalnego...i rob tak dalej..:) pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 co prawda mało oryginalnie - jednak może być, nie żałuję, że zaglądnąłem miłej nocy
Zbigniew Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To właśnie jest sumienie, dobrze, że się znascie, ciekawe ujęcie sprawy, podoba mi się. Pozdrawiam
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż mi się gorąco w serduszku zrobiło.. miło, bardzo miło czytać takie słowa dziękuję i pokornie się Panu kłaniam pozdrawiam Emilka
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że nie żałujesz :)) pozdrawiam Emilka
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Panu bardzo widzę, że pojął Pan w mig o co mi chodziło :) pozdrawiam Emilka
Rekomendowane odpowiedzi