Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziś jest 30 lutego którym rok zapłacił podatek od czasu dzień twoich urodzin bracie zziajani bo poganialiśmy stojące od lat w samotności berki jemy batona co w końcu doczekał się podziałów pożyczam ci moją połowę świata z twarzą podpiętą pod me bliźniacze rysy każdy cię tam rozpozna przetasowane naszymi koalicjami opozycjami dni płyną obok czasu którego się nie najadłeś [sub]Tekst był edytowany przez Izabella_Sendor dnia 21-05-2004 17:29.[/sub]
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 30 luty to "był" w trzydziestym roku istnienia kalendarza w obecnej formie i z obecnymi nazwami. Pozdr.
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 E no-powaga?;-) Kurka- jak był-to komu on przeszkadzał;-);-);-) Serdecznie Pana pozdrawiam, szkoda że nam teraz miesiąc "przycięli";-) Miłego dnia;-)
Adam_Miks Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pracuje z dzieciakami i czasami mi staremu koniowi takie rzeczy chodzą po głowie a czasami mam chwile zadumy takie jak w tym wierszu 30 luty dla poety to nie problem jezeli stwarzamy Nowe Światy???? Do ulubionych ADAM MIKS
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "płynę obok czasu, którego się nie najadłeś" - to jest pięknie powiedziane. Pozdr..)))
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Widzę, że nikt jakoś nie zajarzył, więc wyjaśnię: w pierwszym roku - 1 luty w drugim roku - 2 luty w trzecim roku - 3 luty A teraz daty: pierwszy (dzień) lutego drugi (dzień) lutego ... trzydziesty (dzień) lutego Pozdr :)
Antoni Leszczyc Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie porwało. Niby powinno, bo sam jestem jedynakiem - ale data nie przeskoczyła na 30 lutego, niestety. Żadnych zarzutów nie mam - po prostu taka subiektywna opinia. Nie, żeby były inne :-) Pozdrawiam serdecznie, UJ
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A mnie "kurka siwa" - podobało się (choć bywały lepsze i na pewno jeszcze będą...) Mocno o tym przekonany (pozdrawia) Tadeusz
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zziajani bo poganialiśmy stojące od lat w samotności berki jemy batona co w końcu doczekał się podziałów a mnie trafił mocno wiersz Droga Koleżanko ścisk - Mirka
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "jemy batona co w końcu doczekał się podziałów " świetne ! "przetasowane naszymi koalicjami opozycjami " prawie tak samo świetne, ( ;) ) reszty jeszcze chyba nie powinienem oceniać...ale brata mam i w sumie nie jest to zły wynalazek ;) pozdrawiam
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam raz jeszcze -Wszytskim serdecznie dziękuję;-=)Panu Mirosławowi za ukazanie dosadniejsze tego byka- niektóre babki już tak czasem mają, że trzeba im prosto z mostu, bo bywają dni, że nie odróżniają masła od maselniczki- a ja takie dni miewam często;-) Bardzo Panu dziekuję i pozdrawiam. No i dziekuję pozostałym Gościom-i za lekturę i za komentarze;-)Hej hej hej
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Najlepszy fragment "pożyczam ci moją połowę świata z twarzą podpiętą pod me bliźniacze rysy" POzdrawiam 22 maja
Rekomendowane odpowiedzi