Rafał Kałuski Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 młynek do mielenia jesieni przemielił priorytety z używkami ludzi ze zwierzętami tworząc przyprawę do samodestrukcji można go kupić u starych przekupek co sprzedają go na mostku obok guzików staników i kwiatów na dzień babci krzycząc zachwalają że to naturalne bez konserwantów
Espena_Sway Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 witaj :) czytam Cię po raz pierwszy, przyznaję, że tutyŁ mnie przyciągnąŁ - lubię mŁynki, szczególnie antyki. tekst momentami nieudolny, szczególnie pierwsza zwrotka, której sŁowa typu 'priorytety' albo 'samodestrukcja' najwyraźniej nie sŁużą. rada na przyszŁość - proste też może być dobre i na poziomie o czy mnie przekonaŁeś w drugiej zwrotce. tak na marginesie, tekst powinien być w miarę spójny, uważam, że owa zwrotka nie pasuje do caŁości, dlatego poniżej jak to widzę. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tyle ode mnie. fakt, trzeba trochę zmienić, co zrobisz z tym nie wnikam. w tej formie na +. pozdrawiam Espena :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 ciągle mam wątpliwości czy jestem w stanie odróżnić pewne formy twórczości poetyckiej od prozy. jednak tutaj mam odczucie, że jest to jednak poza. wierszowana, ale proza. młynek, który miele wszystko kojarzy mi się z czasem i jest to chyba najlepsza rzecz jaką udało mi się wyciągnąć z utworu. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi