Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

tenora ... bas

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @MIROSŁAW C.   Bardzo dziękuję!      Brzmi zachęcająco!  Popieram. :)    Serdecznie pozdrawiam - majowo. :) @Simon Tracy   Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. :) 
    • Piszesz coraz ciszej Mgławicą szeptów Wypisałeś wiele słońc Na wargach W próżni rozchylonych Co zjawiły się nie wiadomo gdzie nie wiadomo skąd Na skórze pocałunki Wysyłałeś w kopercie Z ornamentem gwiazd Przygaszonych Czekających w oczach Wiele świetlnych lat
    • @violetta pozdrawiam majówkowo:)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @jjzielezinski   Bardzo dziękuję!    Niechaj go maj już na zawsze wymiecie, Najbardziej to zmienny miesiąc na świecie! :)))   Serdecznie, ciepło i majowo pozdrawiam. :)  @LessLove   Bardzo dziękuję!  To wielki dla mnie komplement. :)  Serdecznie pozdrawiam. :)  @wiedźma   Bardzo dziękuję!   Tak właśnie bywa, który moment zainspiruje. :) Mnie krótki ale intensywny opad deszczu z gradem.  Serdecznie pozdrawiam i miłej, zdrowej majówki! :)))) @[email protected]   Bardzo dziękuję!  Serdecznie pozdrawiam i również życzę  wszystkiego dobrego. :))   Skoro maj puka rymem do progu, to ja odpowiem - bez zbędnych wymogów! Świat się ubrał w zieleń i bzy, zniknęły wreszcie te szare dni. @Jacek_Suchowicz   Bardzo dziękuję!  Serdecznie pozdrawiam. :)    Masz rację - bardzo mi się podoba to haiku.    Krople na szybie, zmyte wspomnienie kwietnia, pusty, biały kadr.  
    • Na mola geminat i tani ...megaloman   :D
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...