Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 te zonedy to lipa panie rewiński moja nieboszczka jak się naprałem to dopiero zonedy wygadywała a bywało że i sonetami waliła a kiedyś jak żem pustym kombajnem do domu trafił to i poezją sypnęła panie że uszy opadały jak prosiakowi ona to panie gotowała zonedy z niczego czy jak mu tam germańcowi a panta w ryj się obrywało co tu gadać czy marudzić poetką była w kuchni a bywało że i na sianie
HAYQ Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Przykro mi Panie Stefanie Za dobre na Zoned. Coś Pan zrobił najlepszego Moja zonedzka szczerze pochlipała przy tym wierszu. Skąd ja jej tera siana o tej porze roku wezmę! :) Świetne, pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Dzięki, pozdrawiam żoneczkę. Sianko będzie na POP III.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super dzięki, postrafiam pielkszimke s ORKHU. Don Stefano.
Judyt Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super dzięki, postrafiam pielkszimke s ORKHU. Don Stefano. pielszminka lipowa bo pod lipą wcale pisane nie było od nowa! DonSernando :))) prosiaki takie przyjazne pozdrawiam ciepło
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Cześć Judytko.
Judyt Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Stefanku.zoonned? HARGową? udławiło
Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 no na zoned to idzie wszystko, ja bym tego jednak nie pokazywał poza zonedową bracią ;p pozdrawiam Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz jimmy, ale w Z limit. Co mam robić?
Ewa_Kos Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 że i na sianie miała czas - tak sobie czytam bo mi wtedy przybywa wieloznaczności:))) Pozdrawiam:))
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Stef, to naprawdę dobry wiersz, sama radosc z niego płynie,na przekór zonedom cmok
Rafał Różewicz Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 To świetne! a Pan chyba już poznał moją szczerość w opinii:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz jimmy, ale w Z limit. Co mam robić? jak trza to trza jak nie trza to nie trza pozdrawiam Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na sianeczku pachnącym...Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raduję się i ja. Pzdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzb, pzdr. Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to jest Marianno. Pozdrawiam, Stefan.
e-m-e-m Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 ale kombajnem po domu ? inspirujące :)
Rekomendowane odpowiedzi